HolotropikumAlternatív gyógyászatEz történik, ha éjszakára hagymakarikákat teszel a zoknidba, miközben alszol!

Ez történik, ha éjszakára hagymakarikákat teszel a zoknidba, miközben alszol!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A talp egyes részein egy sor olyan idegvégződés található, amelyek különböző szerveinkkel vannak összeköttetésben. Ezek a neuron végződések sok esetben megegyeznek a kínai ősi orvoslás által kitanulmányozott meridián pontokkal, amelyek stimulálása kihatással van minden egyes szervünkre.

hagyma-zokni

Talpunkon 7000 meridián pont van, amelyek természetesen az idegrendszeren keresztül kapcsolatban vannak szerveinkkel. Az emberek többsége szinte mindig valamilyen lábbelit visel, odahaza is papucsban járkál, de még kirándulás alkalmával sem kerül sokszor le a túracipő. Pedig nincs is annál jobb, mint a harmatos fűpázsiton egyet sétálni.

A cipő viselésével ezek a pontok nem kapnak szinte semmiféle ingert, ezért lenne nagyon fontos, hogy alkalomadtán, vagy akár rendszeresen, de járjunk mezítláb. A talajból kiáramló negatív ionok is segítenek, hogy ezek a meridián pontok megfelelően működésbe jöjjenek.

Ha szeretnénk a belső szerveinket méregteleníteni, és ezeket az elektromos impulzusokat közvetítő pontokat is stimulálni, akkor tegyünk lefekvés előtt a zokninkba fokhagyma, vagy egyszerű vörös, vagy lila hagyma karikát. Ezek a különleges ízükről ismert alapzöldségek baktériumölő hatással rendelkeznek, a hatóanyaguk a bőrön át felszívódik, így védve leszünk a kórokozók támadásitól, tisztítja a vért is.

A legjobb, ha bio hagymát használunk, hiszen azok nem tartalmaznak műtrágyát, különböző szintetikus vegyületeket. A hagymaszeletet tegyük a talpunkra, majd húzzuk rá a zoknit, viseljük egész éjjel.

A reumás panaszokat is enyhíti és még a hajhullást is megakadályozhatja.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek