KuriózumEz történik, amikor egy nehéz kapcsolat után találkozol egy jó férfival

Ez történik, amikor egy nehéz kapcsolat után találkozol egy jó férfival

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mi történik akkor, ha egy nehéz és fájdalmas kapcsolat után találkozol egy férfival, aki érzéseket kelt benned?

Ez történik, amikor egy nehéz kapcsolat után találkozol egy jó férfival

Minden szakítás, válás érzelmi megrázkódtatással ér véget. Azt követően időre van szükség, hogy begyógyuljanak a lelki sebek. Most azt fogjuk megvizsgálni, hogy mi történik, ha egy mérgező kapcsolatból kilépő nő egy idő után megismerkedik egy új férfival.

1. Eleinte felkészülsz minden rosszra

Ez azért van, mert senkiben sem bízol, még magadban sem. Azt kérded magadtól, hogy hogyan tudtál egy mérgező kapcsolatban élni, ezért nem csoda, hogy félsz egy új párkapcsolatodtól. Türelmesnek, kitartónak kell lenned magaddal szemben.

2. Azt hiszed, hogy túl szép, hogy igaz legyen

Ahogy alakulnak a dolgok az új pasival, úgy válsz egyre gyanakvóvá, mert nem hiszed el, hogy rendes férfi is van a világon. Félsz attól, hogy ismét megbántanak, de mindennap erőt kell venned magadon, és el kell hinned, hogy a párod nem az az ember, aki az előző kapcsolatodban volt.

3. Fel vagy készülve a durva veszekedésekre

Mivel az előző kapcsolatodban hozzá voltál szokva a veszekedésekhez, a botrányokhoz, a hazugságokhoz, azt gondolod, hogy ezek bármikor előjöhetnek. Figyelj oda az új párodra, próbálj megértő lenni, és máris tudni fogod, hogy ez egy másik ember, más értékrenddel, szokásokkal.

4. Megbízol benne

Idővel eljön az idő, amikor megnyílsz a párod előtt, és mindent elmondasz neki, őszintén. Ekkor már megbízol benne, nem fog érdekelni, hogy sebezhetővé válsz, hiszen végre azt érzed, hogy szeretnek, törődnek veled. Ez pedig nagyon jó jel.

5. Megismered az igaz szerelmet

Rájössz, hogy az igazi szerelem az tele van örömmel, boldogsággal, nevetéssel. Egy ilyen kapcsolatban nincs helye a szenvedésnek, a magánynak, a kiszolgáltatottságnak. Ha a párod igazán szeret, akkor nem játszik az érzelmeiddel.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek