Egy pillanat alatt minden megváltozhat! Emberek kilépnek az életedből, és mások jönnek a helyükbe, akiknek pont itt és most van dolguk. Ez a körforgás segít hozzá, hogy erősebb és kiegyensúlyozottabb legyél. Senkihez és semmihez ne ragaszkodj, élvezd a folyton változó világot!

A hónap második fele számos meglepetést tartogat, fogadd be az új dolgokat, és az új embereket tárt karokkal!

Kos: Tanuld meg értékelni azt, amid van

Próbálj meg maximálisan a jelenben élni, és ne foglalkozz semmi mással! Ne rágódj a múlton, és ne aggódj a jövő miatt. Koncentrálj arra, hogy élvezni tudj minden pillanatot, ne elégedetlenkedj, ne zúdíts állandóan negatív kritikát az emberekre. Ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretnéd, fogadd el, és lépj tovább.

Bika: Ne siess!

Lassíts, hová futsz állandóan? Tanuld meg szeretni az életet úgy ahogy van, a jó és rossz pillanatokkal együtt. Ne felejtsd el, hogy a jelen pillanatot soha többé nem tudod visszahozni, éld át, élvezd, vedd észre a csodát. Élj teljes szíveddel!

Ikrek: Állj meg!

Ne menekülj a problémák elől, mert ha homokba dugod a fejed, úgyis szembesülni fogsz velük, mindaddig, amíg meg nem oldod. Próbáld megérteni, hogy mi miért történik, és keress megoldást a helyzetre. Ezután sokkal nyugodtabb leszel, és könnyebb lesz a továbblépés is.

Rák: Hallgass a lelkedre!

Használd ki a következő időszakot, és próbálj egy kicsit befelé fordulni, figyelj a lelkedre. Fedezd fel, hogy is vagy valójában, s mi az, amire mélyen legbelül szükséged van ahhoz, hogy boldog legyél. Szükséged van egy kis nyugalomra ahhoz, hogy önmagadra találj.

Oroszlán: Hallgass a megérzéseidre!

Ne az alapján dönts, hogy mit tanácsolnak mások, mert a végén megbánhatod. Inkább tanulj meg hallgatni a megérzéseidre, te tudod a legjobban, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy igazán boldog lehess.

Szűz: Önmagadban keresd a boldogságot!

A boldogság nem vásárolható meg pénzért, hiszen az belülről jön. Itt az ideje, hogy mélyen befelé figyelj, és fedezd fel a lelkedben rejtőzködő forrást. Harcolj azokért a dolgokért, amelyek igazán fontosak számodra.

Mérleg: Élvezd a szeretteid társaságát!

Egy nem túl könnyű időszak elé nézel, éppen ezért az Univerzum azt tanácsolja, hogy tölts minél több időt szeretteiddel, barátaiddal. A feltétel nélküli szeretet, a megértés és a támogatás könnyebbé elviselhetővé teszik a nehézségeket.

Skorpió: Élj úgy, mintha ez lenne az utolsó pillanatod!

Tanulj meg élvezni minden pillanatot, ne felejtsd, hogy minden reggel úgy kelj ki az ágyból, mintha ez lenne életed utolsó napja. Ez egy nagy lehetőség arra, hogy új fejezetet nyiss az életed könyvében, és átírd olyanra, amilyenre szeretnéd.

Nyilas: Szabadulj meg a múlt terheitől!

Ha semmit sem tudsz már megváltoztatni, ami a múltban volt, akkor miért térsz állandóan vissza? Saját magadat korlátozod, tanulj meg a jelenben élni, zárd be a múlt ajtaját, és lépj át az új fejezetbe. Itt és most van dolgod, a múlt már nem számít.

Bak: Légy őszinte!

Nem számít, hogy milyen helyzetbe kerülsz, mindig légy önmagad! Vedd le az álarcot, és add önmagad. Bármit mondhatnak rólad, bánthatnak, kritizálhatnak, de akkor sem tudod elrejteni, ami a lelkedben van.

Vízöntő: Minden rendben van!

Ez egy nehéz időszak, de alapjában véve nem rossz az élet. Légy türelmes, bízz magadban, állj fel a földről, és menj tovább. Még pár lépés, és látni fogod a fényt az alagút végén. Mondogasd magadnak, hogy minden rendben van, és bízz benne, hogy így is lesz.

Halak: Ne foglalkozz azzal, hogy mások hogy élnek!

Az életed a te döntéseid sorozata, senkinek semmi köze ahhoz, hogy hogy élsz. Dönts úgy, ahogy szeretnél, ne nézz se jobbra, se balra, menj a saját utadon. Ne méregesd az életed másokhoz, mindenkinek más a kijelölt célja. Bízz magadban, és rá fogsz jönni, hogy mi a legjobb számodra.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.