HoroszkópEz az 5 csillagjegy élete későbbi szakaszában találja meg a lelki társát!

Ez az 5 csillagjegy élete későbbi szakaszában találja meg a lelki társát!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egyesek annyira szerencsések, hogy egészen fiatal korukban már találkoznak a nagy Ő-vel, és együtt élnek boldogságban, “míg a halál el nem választ” módban. Azonban vannak olyanok, akik egész életükben keresik az igazit, és életük későbbi szakaszában hozza csak el nekik a Sors.

Az alábbi 5 csillagjegy csak nehezen találja meg a lelki társát!

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegy szülöttei hosszú időn keresztül úgy érzik, hogy nincs szerencséjük a szerelemben. Egyik sikertelen kapcsolatból a másikba lépnek, éppen ezért sokat szenvednek. Sok keresgélés után aztán végre megtalálják azt a személyt, aki mellett kiteljesednek, és boldognak érzik magukat. Ha te is Oroszlán vagy, és csak későn találtál rá a nagy Ő-re, ne foglalkozz az életkorddal és a társadalmi elvárásokkal, élvezd ki a szerelem és a boldogság minden pillanatát, hiszen megérdemled!

Szűz

Túl sok időt töltesz a részletek elemzésével, és közben a lényeg felett könnyen elsiklassz. Nehezen alakítasz ki mélyebb kapcsolatot másokkal, az az érzésed, hogy senki sem ért meg igazán. Azonban, minden megváltozik, miután egy nagyon különleges személlyel találkoztál. Másodpercek alatt tudni fogod, hogy ő az, akit neked teremtettek, és az életedben az állandó aggodalmat felváltja a felhőtlen boldogság. Amint megismerkedsz a nagy Ő-vel, lelki béke és harmónia köszönt be az életedbe.

Nyilas

Mindennél fontosabb számodra a szabadság és a függetlenség. Sok párkapcsolatod azért ment tönkre, mert korlátok közé akartak szorítani. Valósággal úgy érzed, hogy megfulladsz, ha korlátokat állítanak fel, és nem csinálhatod azt, amit szeretnél. Nehezen találod meg a lelki társadat, de ha végre beteljesedik a találkozás, akkor úgy érzed magad, mintha a hetedik mennyországban lennél. A lelki társad ugyanolyan értékrenddel és szabadságvággyal rendelkezik akárcsak te.

Bak

Csak egy érett és komoly kapcsolatban érzed jól magad. Csak akkor mész bele egy hosszútávú párkapcsolatba, ha már mindent elrendeztél egzisztenciális és lelki szinten az életedben. Fontos számodra, hogy mindent meg tudj adni a szeretteidnek! A halogatásnak van egy negatív következménye, mégpedig az, hogy sokkal később találod meg a lelki társad, mint, ahogy szeretnéd. Légy egy kicsit türelmesebb!

Kos

Szenvedélyes, kalandos életet élsz, nagyon fontos számodra a szórakozás. Mindig az álmaidat követed, életed első felében egyáltalán nem gondolsz arra, hogy komoly párkapcsolatot alakíts ki. Ezek a gondolatok csak akkor kezdenek el foglalkoztani, amikor látod, hogy már a kortársaid családot alapítottak. Amikor találkozol a lelki társaddal, rájössz, hogy a várakozás minden pillanatot megért, hiszen ennél szebb életet el sem tudtál volna képzelni magadnak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek