Napi LikeEz a VIDEÓ másodpercek alatt rádöbbent korunk egyik legnagyobb fájdalmas valóságára!

Ez a VIDEÓ másodpercek alatt rádöbbent korunk egyik legnagyobb fájdalmas valóságára!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A mindennapos teendők, rohanás, ügyintézés miatt sok ember egyszerűen nem figyel oda azokra az aprónak tűnő, mégis rendkívül fontos dolgokra, amelyek nélkül talán létezni sem tudnánk. Az alábbi videóban erre világítanak rá, egy érdekes példa segítségével.

mit-akarunk2

Az animációs kisfilm egy vadiúj sportautóban ülő fiatalember gondolatával indul, aki a luxusjárgányát szívesen lecserélné egy helikopterre. Majd egy terepjáróban ülő emberke azon ábrándozik, hogy milyen jó lenne neki is egy sportkocsi, egy másik autós éppen a terepjáróról álmodozik, a régi, kissé rozoga járműtulajdonos, pedig egy új kocsit szeretne vezetni. Majd jön a biciklis, aki arra vágyik, hogy bárcsak lenne annyi pénze, hogy kocsit tudjon venni, majd a gyalogos gondolja úgy, hogy milyen jól jönne egy kerékpár.

Mindezt a teraszról figyeli egy tolószékben ülő férfi, aki mindent megadna azért, hogy járni tudjon, hiszen milyen csodás dolog, mikor oda tudsz menni, ahová csak akarsz, nem vagy korlátozva a mozgásban.

A videó üzenete egyértelmű: igyekezzünk mindig a dolgok pozitív oldalát nézni, bármilyen helyzetben is legyünk. Az álmokról nem kell lemondani, de legyünk hálásak azért, mert tudunk járni, látunk, hallunk, van ennivalónk, lakásunk. Mert ez az út vezet a boldogsághoz!

Be grateful fot what you have!

Look on the Bright Side

Közzétette: Bright Side – 2016. március 2.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek