KuriózumEz a nő két gyereket fogadott örökbe, és a DNS-tesztek után egy...

Ez a nő két gyereket fogadott örökbe, és a DNS-tesztek után egy teljesen váratlan dologgal szembesült!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Katie Page házassága zátonyra futott, és a válás után tudatosult benne igazán, hogy mennyire szeretne egy gyereket. Mivel úgy érezte, hogy jó anya válna belőle, gondolta, megpróbálkozik az örökbefogadással.

Épp akkor érkezett a hír, hogy egy 4 napos csecsemőt magára hagytak a kórházban, és az intézmény bizakodva keresi azt a személyt, aki örökbefogadná a babát. Katie tudta, hogy eljött az ideje élete legnagyobb lépésének, és magához vette a kicsit, majd 11 hónap nevelés után immár hivatalosan is örökbe fogadhatta Graysont.

Telt az idő, és azon gondolkodott, hogy milyen jó is lenne egy kistestvér, amikor a kórházból ismét egy örvendetes hírt kapott, van egy kislány, akit örökbe lehetne fogadni. Nem gondolkodott sokáig, gyorsan döntött, és Hannat is magához vette.

View this post on Instagram

Oh my, I love to dress the kids all matching ❤️ • We enjoyed the hot, sunny day on our tailgate watching @frontrange_cc at the Fairgrounds. • These suits (which actually include matching gray suit jackets) finally made their debut. We had intended them for Jackson’s adoption day but after months of waiting, I was afraid we might outgrow them so we had better bring them out! • Plus, if the adoption date we have on the calendar holds… we have a special day planned and these suits won’t fit the occasion. • It might only be weeks now instead of months that we FINALLY show Jacksons’s face! ???????????????? • Hope y’all had an amazing weekend! • #matchingoutfits #matchymatchy #toddlersofinstagram #fostercare #adoption #chooselove #momlifeisthebestlife #southernmama

A post shared by Katie Page | Wood + Grace (@woodandgraceblog) on

Amikor a papírokat készhez kapta, feltűnt neki, hogy az anya keresztneve mindkét esetben ugyanaz. Majd egy kicsit alaposabb utánajárás után kiderült, nem csak a keresztnév, de a vezetéknév is megegyezik. Miután elvégeztek egy DNS-tesztet, kiderült, hogy a két egymástól függetlenül örökbe fogadott gyerek valójában testvérpár.

Katie hihetetlenül boldog volt, az örökbefogadási eljárás 2018 végén lezárult, és azóta egy igazi boldog családként élnek együtt.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek