Napi LikeEz a lány egy hegycsúcsok közötti befogyott tó jegén korcsolyázik! Elképesztő VIDEÓ!

Ez a lány egy hegycsúcsok közötti befogyott tó jegén korcsolyázik! Elképesztő VIDEÓ!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Már önmagában páratlan látványt nyújt, ha magas hegycsúcsok által rejtett tóra bukkan a túrakedvelő, hiszen ilyen bámulatos alkotásra csak is a természet képes. És ekkor jön az ötlet, hogy fel kellene vinni egy gyönyörű lányt a magasba, letenni a pazarul kékesen tündöklő tó jegére, hogy táncoljon, korcsolyája vágjon bele a jégbe, forogjon, csússzon, ahogyan a szíve diktálja.

befagyott-to-jegkorcsolya

A Vancouverben élő Katrina Lazzarotto nem profi műkorcsolyázó, de mint a kanadai lányok általában, ő is remekül érzi magát a jégen, miközben boldogan siklik, pörög, ugrál.

Mikor barátja, a helikopter pilóta, Bradley Friesen rákérdezett, hogy lenne-e kedve 5 ezer méter magasban, egy a Sziklás-hegység csúcsai között található befagyott tavon korcsolyázni, a lány nagyon meglepődött, de vállalta a felkérést, annak ellenére, hogy 4 éve nem volt korcsolya a lábán.

Ezután csodás dolog történt, hiszen amikor megérkeztek a tóhoz, megszületett a nagy mű. Bradley természetesen filmre vette a lenyűgöző jégtáncot, amit az alábbi videóban meg is nézhetünk.

Katrina bevallotta hosszú idők után úgy érezte, újból él. Hiszünk neki.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek