Napi LikeEz a férfi arra számított, hogy a rendőr büntetést ró ki rá,...

Ez a férfi arra számított, hogy a rendőr büntetést ró ki rá, pedig csak azért állították meg, hogy közöljék vele: apa lesz!

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

Amikor Wayne Blackomore-t megállította egy rendőrautó azon a bizonyos napon a Texas állambeli Wylie-ben, a férfi azon nyomban sejtette, hogy ebből büntetés lesz, mivel a autóról hiányzott az első számtábla.

Ez a férfi arra számított, hogy a rendőr büntetést ró ki rá, pedig csak azért állították meg, hogy közöljék vele: apa lesz!

Wayne azonban nem gondolta volna, hogy a felesége és a  rend őrei “összeesküdtek” ellene, és nem a számtábla hiánya miatt állították félre.

Wayne reakcióját felesége filmre vette, így láthatjuk azt, amint a férfi azon izgul, hogy mekkora összegre fogják megbüntetni. Azonban Henderson rendőrbiztos inkább úgy döntött, hogy felvilágosítja Wayne a törvényekről, és arról, hogy “mint felelős szülők, azért kell betartanunk a törvényeket, hogy a gyerekeinknek példát mutassunk. És látva, hogy ön hamarosan szülő lesz, ezért fontos lenne, hogy tisztelje a törvényeket. Nem igaz?”

A férfinak ekkor esett le, hogy miről is van szó, felesége, Michelle máris tartotta a terhességi tesztet, ami igazolta, hogy Wayne apuka lesz. Csodálatos!

Közzétette: Michelle Blackmore – 2017. február 5.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek