A baptista vallás úgy vallja, hogy azok részesülhetnek a keresztségben, akik bizonyítottan vallást tettek hitükről és a bemerítését önszántukból kérték. Éppen ezért a baptisták zöme felnőttkorban „keresztelkednek”, mert úgy tartják, hogy csak saját döntés alapján lehet igazán hívővé válni.

Ez a baptista keresztelő zökkenőmentes indult, de nagy nevetés lett a végén belőle

Ethan ceremóniája is zökkenőmentesen zajlott mindaddig, amíg a vízben való bemerítésre nem került a sor. A szertartáson természetesen a fiú családja is részt vett, és rögzíteni tudták a vicces jeleneteket, ugyanis amikor Bobby lelkész hátra akarta dönteni Ethant, hogy a víz a fejét is ellepje a fiú bepánikolt és makacsul megragadta a medence oldalát. Bobby lelkésznek gyorsan kellett megoldást találnia a problémára, ezért próbálta humorral oldani a helyzetet, megemelte a fiút és úgy nyomta a víz alá.

Szerencsére a bemerítési szertartás végül sikeresen végződött, és a rögzített felvételek visszanézése közben jókat derülhet majd Ethan családja.

A vicces videót itt tekintheted meg:

https://www.youtube.com/watch?v=pZN0WphlmYY

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.