KuriózumEz a 6 fontos különbség van a szerelem és a szeretet között

Ez a 6 fontos különbség van a szerelem és a szeretet között

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

“Az igazi szerelem nem jelentkezik azonnal, hanem folyamatosan fejlődik. Csak akkor alakul ki, ha sok ideig voltatok együtt, sokat sírtatok, nevettek, és kiálltatok egymás mellett” – (Ricardo Montalban).

Ez a 6 fontos különbség van a szerelem és a szeretet között

A szakértők szerint 6 fontos különbség van a szerelem és a szeretet között. Íme!

1. A te választásod, hogy kit szeretsz

A szerelem magától jön nem tudod irányítani, de a szeretet a te választásod. A legjobb barátaidat te választod ki, ők azok, akiket szeretsz.

“Szükséged van rá, hogy az életed része legyen, mert annyira szereted. Nem azért, mert egoista vagy, hanem mert szereted, és nagyon fontos számodra” – mondta Paul Hudson. Amikor hirtelen szerelmes leszel, akkor nincs sok választásod…

2. A szerelmed az első helyen áll

Ha szerelmes vagy valakibe, ő a legfontosabb, azt szeretnéd, hogy mindig a legjobb körülményeket tudd biztosítani számára.

Ilyenkor valósággal elvakulsz, nem látsz semmit, csak azt az egyetlen személyt.

“A legjobb választás ilyenkor, ha egy kicsit egocentrikus maradsz, nézd a magad érdekeit is. Így akkor senki sem fog sérülni” – mondja Paul Hudson.

3. Soha nem múlik el

A szeretet akkor is tartani fog, ha az illető személy már nincs az életedben. A szerelem elmúlik, de a szeretet mélyen, legbelül valahol mindig megmarad.

4. Ha szerelmes vagy, áldozatot hozol

A szerelem olyan áldozatokra képes, melyeket akkor is meghozol, ha neked ezért szenvedned kell.

5. A szerelem türelmetlenséggel jár

A szerelmes ember nagyon türelmetlenné válik, intenzív, és érzelmekkel teli pillanatokat éltek meg, és azt szeretnéd, ha ezek örökké tartanának. Nincs türelmed kivárni a következő találkozást, mindent azonnal szeretnél. A szeretet kiegyensúlyozott érzés, és türelemmel jár együtt.

6. A szerelem egy erős szövetség

A szeretet az, amikor két ember jól érzi magát egymás társaságában. A szerelem viszont olyan, mint egy erős kapcsolat, amely elválaszthatatlan.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek