KuriózumEz a 100 éves néni minden reggel 5-kor kel, hogy ruhát varrjon...

Ez a 100 éves néni minden reggel 5-kor kel, hogy ruhát varrjon a szegény gyerekeknek

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Eva néni igazán áldott életet él, hiszen 1916-ban született, majd felnőtt korában férjhez ment élete szerelméhez, két gyermek boldog édesanyja lehet. Mindennek a tudatában Eva néni elhatározta, hogy ezért a gyönyörű életért cserébe ő is szeretne adni valamit a világnak és ekkor pattant ki az ötlet…

Ez a 100 éves néni minden reggel 5-kor kel, hogy ruhát varrjon a szegény gyerekeknek

A 100 éves hölgy minden reggel korán hajnalban kel föl, hogy különleges dolgot készítsen a nélkülöző gyerekek számára. Eva az édesanyjától tanult varrni. Már kisgyerek korában is folyton anyukája közelében nézte, hogyan készülnek a szebbnél szebb ruhácskák és a varrás szeretete őt is megfertőzte. A sok éves gyakorlást követően, Eva idős korára már szinte olyan jól tudott varrni, mint az édesanyja, ezért szükségét érezte, hogy kamatoztassa ezt a tudását.

Egyszer Eva lelkésze felkérte őt, hogy varrjon pár ruhácskát a nélkülözőknek karácsonyi ajándék gyanánt, és ő egyből, örömmel élt a lehetőséggel. Minden reggel 5 körül kelt, és miután megitta kedvenc kávéját, már neki is látott a feladatának, hiszen 180 kis ruha kellett elkészüljön karácsony reggelére. Tudta jól, hogy ilyen sok ruha nem tud elkészülni egyik napról a másikra, ezért a 100 éves néni arra törekedett, hogy még azelőtt be tudja fejezni a feladatát, mielőtt még véletlenül az Isten elszólította volna. Végül sikeresen befejezte küldetését és még sokáig élvezhette áldott életét.

A 100 éves néni kitartása és elhívatottsága a bizonyítéka annak, hogy a kor igenis csak egy szám, és annyi évesek vagyunk, ahánynak érezzük magunkat. Az idős hölgy történetéről készült videót itt nézheted meg:

100 Year Old Eva

100-year-old Eva wakes up between 3-4 and heads for her sewing machine. She’s a woman on a mission with no time to waste.

"I can't get up on a platform and give a message—that isn't my work. The Lord has given me hands with no arthritis, so I do a lot of sewing—I've been given a talent and I make use of it."

http://sampur.se/Get-involved-with-OCC

Közzétette: Operation Christmas Child – 2017. szeptember 2.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek