KuriózumEsküvőt láttál álmodban, és nem tudod mit jelent? Semmi köze a halálhoz…

Esküvőt láttál álmodban, és nem tudod mit jelent? Semmi köze a halálhoz…

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az esküvőről és házasságról szóló álmok jelentése változatos, az értelmezés tétjét pedig csak az emeli jobban, ha nem vagy házas. Íme néhány szokatlanabb értelmezés, ha esküvőről álmodsz.

A közhiedelem azt tartja, ha menyasszonyt látsz álmodban, az halált (ha nem is, de rosszat) jelent… Igazából nem így van: az esküvők egy új kezdetre, lángoló érzelmekre, megújult vágyakra utalnak, amik miatt egyáltalán nincs értelme rettegni.

Ha házas vagy, és esküvőről álmodsz

Akár te vagy a menyasszony, akár nem, ha esküvőről álmodsz, ez az álom arra késztet, hogy vizsgáld felül a párkapcsolatotokat, gondolj arra, hogy mit értetek el az esküvő óta, vedd figyelembe, hogy hány álmotok vált valóra, és hogy milyen felelősséggel vagytok egymás iránt.

Az álomban látott esküvő azt is jelentheti, hogy egy új szakasz kezdődik az életetekben, hogy változásra van szükség, ami párként színesíti az életeteket, segít abban, hogy egységesebbek és felelősségteljesebbek legyetek egymás iránt.

Ha kapcsolatban élsz, és esküvőről álmodsz

Az esküvőről való álmodozás azt is jelentheti, hogy eltávolodsz egy olyan kapcsolattól, amely már nem jelent számodra semmit, és új partnert keresel, akiben jobban megbízol.

Ha álmodban egy boldog esküvőről van szó, az azt jelenti, hogy a párkapcsolati döntéseid szerencsésen alakulnak. Ha álmodban egy elrendezett esküvő, egy boldogtalan esküvő körvonalazódik ki, azt jelenti, hogy kételkedsz a jövődben a választottaddal.

Házasság egy múltbéli partnerrel

Ha nem vagy házas, és azt álmodod, hogy egy volt szerelmeddel házasodsz, az azt jelenti, hogy az iránta érzett érzéseid nem halványultak el, és a tudatalattidban újra együtt szeretnél lenni vele. Talán itt az ideje, hogy felkeresd őt, és megnézd, milyen érzéseket táplál még irántad.

Ha házas vagy, és azt álmodod, hogy egy korábbi partneredhez mész feleségül, akkor a jelenlegi párod iránti érzéseid zavarosak, talán megváltoztak, és már nem ugyanazok, mint a kezdetekben voltak.

Lehet, hogy a múltbeli partner már nem is számít, hanem csak az, hogy mit teszel a jövőben, hogy a jelenlegi pároddal való kapcsolatod rendeződjön, és visszanyerd a bizalmat és a szeretetet.

Mit jelent, ha más esküvőjéről álmodsz

A kontextustól függően, hogy egy boldog és szép esküvőről, vagy egy kényszer-esküvőről van-e szó, ez valójában az érzéseidet tükrözheti a párkapcsolatodról.

Főként akkor, ha nem vagy házas, a saját énedet vetíted ki a menyasszonyra, és zavaros érzéseid vannak egy lehetséges jövőbeli házassággal kapcsolatban, a való életben.

Valaki más esküvője az álmodban arra kényszerít, hogy felülvizsgáld az érzéseidet azzal a személlyel kapcsolatban, aki talán arra vár, hogy udvaroljon neked, és rávegyen a házasságra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek