KuriózumEsküvői fotósok szerint 3 jele van annak, hogy egy házasság nem lesz...

Esküvői fotósok szerint 3 jele van annak, hogy egy házasság nem lesz tartós

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az esküvői fotósok szerint 3 árulkodó jel van, ami arra utal, hogy egy házasság nem fog túl sokáig tartani!

Shayla Herrington esküvői fotós szerint a tapasztalat azt mutatja, hogy már a boldogító igen kimondása pillanatában vannak olyan árulkodó jelek, amelyek arra utalnak, hogy nem lesz hosszú életű egy házasság. Az esküvői fotós egy kis videóban foglalta össze az észrevételeit, a “Három jele annak, hogy a pár szakítani fog” című rövid felvételt TikTokon tette közzé – jegyzi a FoxNews.

“Az első jel az, ha az egyik fél, a vőlegény vagy a menyasszony, háromnál több családi fotót készít a párja nélkül a nagy eseményen. Érthető számomra, hogy készítek 1-3 fotót csak a szülőkkel, de háromnál több már nagyon gyanús lenne” – fogalmaz Shayla.

A második jel, amikor a vendégek egy része egyáltalán nem említi az egyik felet, a vőlegényt vagy a menyasszonyt.

“Az illető nevét egyáltalán nem említik beszédekben vagy a pohárköszöntőben , ami annak a jele, hogy ezek a vendégek nem szeretik őt” – tette hozzá Shayla.

@shaylamherrington

Do you think this holds some truth? #bride #bridetobe #weddingphotographer #couple #engaged #videographer #weddings

♬ original sound – Shayla Herrington

Az esküvői fotósok szerint a harmadik jel az, ha az ünnepség ideje alatt a menyasszony vagy a vőlegény több időt tölt családjával és barátaival, mint élete szerelmével.

Miután Shayla közzétette a videót, kapott hideget és meleget is, a vélemények nagyon megoszlottak. Több esküvői fotós is azt állította, hogy lehet benne egy kis igazság, és néhány elvált ember is azt mondta, hogy visszaemlékezve, ezek a jelek az esküvőjükön tényleg megvoltak.

“Valóban, a férjem egyáltalán nem maradt mellettem az esküvőn, állandóan a saját családjával beszélgetett” – mondta egy elvált nő.

“Egyszer hallottam egy fotóstól, hogy ha a menyasszony vagy a vőlegény a másik arcába keni a tortát, akkor ez a házasság nem fog sokáig tartani, mert már a kezdeti pillanatban megalázzák egymást” – írta egy kommentelő.

Egy másik nő kifejtette: “30 éve vagyunk házasok. Alig láttam a férjemet az esküvőn. Mai napig nagyon bízunk egymásban.”

Shayla Herrington azt is elmondta, hogy öt éve készít esküvői fotókat, és ez idő alatt csak egy pár szakított, akiknek hivatalos volt az esküvőjére.

“Ezeknél a pároknál nem voltak fellelhetőek ezek a jelek. Szenvedélyesek voltak, nagyon szerették egymást, a kémia is működött köztük, de miután összeköltöztek, szakítottak” – mondta a fotós.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek