KoktélA menyasszony sírva fakadt az oltárnál, amikor meghallotta néhai nagyapja hangját: "Szem...

A menyasszony sírva fakadt az oltárnál, amikor meghallotta néhai nagyapja hangját: „Szem nem maradt szárazon”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A virginiai Brittany Yost könnyekben tört ki, amikor meghallotta néhai nagyapja hangját az esküvőjén. A menyasszony izgatottan várta, hogy elkezdje közös jövőjét vőlegényével, Jordonnal, de elszomorította a tudat, hogy szeretett nagypapája nem lehet jelen a különleges napon.

Brittany mindig is úgy tervezte, hogy a nagyapja, Ronald Adkins tiszteletes fogja férjhez adni őt, ez az álom azonban szertefoszlott, amikor a nagyapja 2016-ban meghalt, egy héttel az eljegyzése után és egy évvel az esküvője előtt.

Az esküvőt 2017. július 22-én tartották meg, és mivel a menyasszonyt nagyon elkeserítette a tény, hogy a nagyapja már nem adhatja össze őket, megkérte a vőlegényét, hogy foglalkozzon ennek a részletnek a megszervezésével.

Fotó: Brittany Yost/Facebook

Brittany nővére, Summer esküvőjén 2015-ben még Adkins nagypapa adta össze a fiatal párt, és Summer felajánlotta a segítségét Jordonnak. Megkérte az esküvői fotóst, Sarah Irvint, hogy vágja meg a szertartáson készült hangfelvételt arról, ahogy a nagyapja imádkozik az esküvőjén, hogy a húga is átélhesse ugyanezt az élményt.

Az esküvőn aztán bejátszották a hangfelvételt, és Brittany azonnal könnyekben tört ki, amint meghallotta a nagyapja hangját.

„Amikor először hallottam a hangszóróból a hangot, azonnal tudtam, hogy ki az. Összetört a szívem, de a könnyeken keresztül annyi örömöt és boldogságot éreztem” – mesélte a menyasszony.

Fotó: Brittany Yost/Facebook

A vőlegény és a vendégek szintén meghatódtak Brittany reakcióját látva. Jordon kezdetben nem volt biztos abban, milyen hatással lesz a gesztus a menyasszonyára, de végül minden nagyszerűen sikerült, pontosan az elképzelései szerint.

A fotós azt a pillanatot is pontosan megörökítette, amikor Brittany felismerte Adkins hangját, és bevallotta, hogy ő maga is sírt a meghatottságtól.

„Olyan erősen sírtam, hogy reszkettem bele. Mindannyian elvesztettünk valakit. Mindannyiunknak van valakije, akinek a hangját szeretnénk még egyszer utoljára hallani.” – mondta.

Fotó: Brittany Yost/Facebook

A vendégek is mind a pillanat hatása alatt voltak. „Szem nem maradt szárazon a szertartáson” – mesélte Brittany. Azt is elárulta, hogy már a meglepetés hangfelvétel előtt is érezte nagyapja jelenlétét az esküvőn. Éppen mielőtt az oltárhoz lépett volna, édesapja azt mondta neki: „A nagyapád nagyon büszke lenne rád.”

De nemcsak Brittany és a vendégei hatódtak meg, amikor a videó elterjedt a közösségi médiában, a felhasználók is együttéreztek a menyasszonnyal, és többen is elmondták, milyen nagyszerű ötlet volt a hangfelvétel használata.

A pillanat mindenki számára különleges volt, aki tanúja volt, akár személyesen, akár csak az interneten, és Brittany számára örök emlék marad.

„Még ha eredetileg nem is így akartam… ez egy áldás volt” – mondta.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek