LélektárÉrzelmek hurrikánjával köszönt ránk a január 24-i Újhold!

Érzelmek hurrikánjával köszönt ránk a január 24-i Újhold!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az év első Újholdja rengeteg érzelmet fog ránk zúdítani, de semmiképp se fojtsuk el, hanem inkább tanuljuk meg kezelni őket!

A mai nap úgy érezhetjük, hogy teljességgel kicsúszott a kezünkből az irányítás, de az Újholdnak köszönhetően mindenkinek ilyen káosszal indul a napja.

A Vízöntő számos új lehetőséget tartogat számunkra, de mielőtt ezekkel foglalkoznánk, előbb sajnos meg kell oldanunk olyan régi problémákat, amelyek most törnek igazán felszínre.

A csillagok állása kiváló lehetőséget biztosít most arra, hogy megszabaduljunk rossz szokásainktól, hogy változtassunk az életünkön. Ez az időszak most arra is megtanít, hogy hogyan ápoljuk jobb kapcsolatot önmagunkkal, és miként alakítsuk át a negatív energiákat pozitívvá.

Negatív érzések és szorongás

A január 24-i Újhold bizonytalanságot, szorongást és váratlan változásokat hozhat. A fájdalom és a feszültség felhalmozódása kiszámíthatatlan reakciókat eredményez. Eluralkodhat rajtunk a stressz, a szorongás, a hirtelen hangulatváltozás, az impulzivitás.

Hogyan kezeljük ezeket az érzelmeket?

Tanuljunk meg nyitottak és rugalmasak lenni, fontos, hogy ne vívjuk állandó szélmalomharcot, lépjünk hátrébb egy kicsit, és hagyjuk, hogy minden az Univerzum által előre megírt forgatókönyv szerint történjen.

Fogadjuk el, hogy a dolgok állandóan változnak, és inkább koncentráljunk a pozitívumokra. Próbáljuk kideríteni, mi okozza a szorongást és a feszültséget, és tanuljunk meg kezelni a helyzetet.

A hozzáállásunk megváltoztatása számos új lehetőségeket nyit meg előttünk. Itt az ideje, hogy megszabaduljunk a rossz szokásainktól, a negatív érzelmektől, és minden olyan dologtól, amely fogva tart a múlt kötelékében.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek