Végre itt az új év és vele együtt itt egy új januári hónap is, amely friss kezdetet biztosíthat mindazoknak, akik elhatározták, hogy 2020 más lesz, mint az eddigi évek. Annak ellenére, hogy mindenki azt reméli könnyedén és zökkenőmentesen indul a januárja, mi már tudjuk, hogy kik azok, akiknek abszolút nem tartogat semmilyen pozitív dolgot az év első hónapja.

Ezeknek a csillagjegyeknek iszonyatosan kemény januárjuk lesz, mert 2020 már rögtön az első 100 méteren leckére tanítja őket. Ha netalántán te is a közé az 5 csillagjegy közé tartozol, akik egy eléggé rázós január elé néznek, akkor ne feledd, hogy sokkal erősebb vagy, mint gondolnád, és ha sikerül túlélned a januárt, akkor hamarosan megérkezik a várva várt béke is az életedbe.

Lássuk is mely 5 csillagjegy számíthat egy embert próbáló januárra:

Bika

A 2020-as január teljes lendülettel tört be az életedbe, ezért még soha nem látott módon kell dolgozz és küzdj a továbbjutásért. A hónap összes napján úgy fogod érezni magad, mint aki fejvesztve céltalanul rohangál a rá váró feladatok között, de minél jobban csokorba gyűjtöd a gondolataidat és az ötleteidet, annál könnyebben átvészelheted ezeket a heteket.

Ikrek

Ahogyan egyre inkább belemélyedünk a januári hónapokba, úgy az Univerzum egyre inkább a tudtodra adja, hogy az életben semmi sem állandó. Súlyos szívfájdalom elé nézel, aminek a feldolgozásához sok időre lesz szükséged. Az is előfordulhat, hogy minél több időt ölsz bele abba, hogy egy adott személlyel jól működjenek a dolgaid, ő egyre inkább el kezd távolodni tőled – a dolgok sokszor nem úgy alakulnak, ahogyan eltervezzük.

Rák

A 2020-as január egy olyan hónap lesz számodra, amely pontosan rámutat arra, hogy hol rontod el a dolgaid többségét. Meg kell tanulnod, hogy nem szabad olyan emberekre pazarolni az idődet, akik nem viszonozzák a törődést. Persze, mindenki vágyik a szeretetre, de hidd el, nem az ilyen fajta szeretetre van neked szükséged, hanem az igazira!

Szűz

Lehet, hogy a január nem indított túl szörnyűen, de ahogy a napok egyre telnek, úgy egyre inkább rájössz, hogy kezdesz elveszni. Túl sok minden történik, és túl sokat érzel. Minél inkább szembemennél az élettel, ő annál inkább maga alá dönt. Most valamiért nem tudsz megbirkózni a tennivalókkal és ez mindennél több stresszt eredményez.

Mérleg

Számodra ez a január lesz az az időszak, amikor a leginkább magad alatt leszel. Civódni fogsz a hozzád közel álló személyekkel, és problémáid lesznek saját magaddal is. Szeretnéd, hogy minél hamarább elsimuljanak a dolgok, de most ez nem fog menni. Komoly változásokat kell eszközölj ahhoz, hogy a szeretteid feltétlen szeretetét el ne veszítsd.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.