Mi sem dobhatná fel jobban az esküvői fotózást, mint a jó öreg celeb-parádé! Főleg ha az egész a véletlen műve, és senki sem számít arra, hogy egy filmsztár sétál be – hm… azaz beszalad – a jelenetbe!

tom-hanks-eskuvo

Elizabeth és Ryan a Central Parkban tervezték az esküvői fotózást. Gyönyörű környezet, minden csupa zöld – egy oázis New York szívében, több mint ideális a nagy nap megörökítésére. Meg Miller, a fotós javában kattintgatott, amikor szinte a semmiből rohant bele a képbe Tom Hanks, szó nélkül hagyva az ifjú párt, de még a fotóst is! A színész ugyanis lekapta a sapkáját, és mintha a legbanálisabb dolog lenne a világon vele összefutni, udvariasan bemutatkozott: „Hello, Tom Hanks vagyok!”

Millernek volt már szerencséje hírességekhez, de Hanks-hez mérhető celebhez eddig még soha! Kihasználva az alkalmat, gyorsan beszervezte a sztárt egy-két emlékezetes fotóra, aztán Tom következett. Előkapta a mobiltelefonját, és készített egy szelfit az ifjú párral – amelyet rögtön meg is osztott a Twitter és az Instagram-oldalán, kiegészítve a jókívánságaival.

Elizabeth and Ryan! Congrats and blessings! Hanx.

A photo posted by Tom Hanks (@tomhanks) on

„Ryan, te egy szerencsés ember vagy. Elisabeth, nagyon jól boldogultál.” – dicsérte meg az arát a fényképezkedés után.

Az Oscar-díjas színész épp a szokásos hétvégi kocogását ejtette meg a parkban, amikor megpillantotta Elisabeth-et és Ryant fotózkodni. Sokat nem gondolkodott a dolgon, hogy meglepje-e őket, azonnal odarohant, majd viccesen még azt is megjegyezte, ha véletlenül nem jönne el a pap a szertartásra, ő majd beáll esketőnek!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.