Napi LikeEnnek a tacskónak alvótársra van szüksége. A választása téged is megmosolyogtat!

Ennek a tacskónak alvótársra van szüksége. A választása téged is megmosolyogtat!

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

A kutya nem csak egy hűséges barát a gazdája számára, de gyakran egy igazi bajtársnak is bizonyul. Amikor a játék javában zajlik, a négylábúnak sikerül mosolyt kicsalni gazdája arcára, néha komiszságok elkövetése közben is.

Ennek a tacskónak alvótársra van szüksége. A választása téged is megmosolyogtat!

Ezen képek főszereplője Arvo, egy imádnivaló tacskó kölyök, aki valószínűleg fel akarta éleszteni a környezetét a ketrecében. Talán úgy érezte, hogy egyedül van, mikor lefekszik, és ezért úgy gondolta, hogy egy barátot visz magával. Az első, akinél megállt, egy plüssmackó volt.

Sajnos ennek a játéknak kissé nagyok a méretei, ami megnehezíti a négylábú küldetését. Az aranyos kisállat ám nem adja fel, keményen harcolt és elhatározza, hogy a plüssmedvét teljesen bevonszolja a ketrecbe. Az egész jelenet szórakoztató!

Lassacskán, a tacskó eléri a kiküldetést, még ha a plüss mackó most már az összes helyet elfoglalja a házikójában, úgy tűnik, ez nem zavarja őt. A kiskutya viselkedése rettenetesen szórakoztatja a tulajdonosokat, akik nem hagyták ki a lehetőséget, hogy lefilmezzék a bohóckodást. Biztosan, hogy valahányszor végignézik a filmet, jót fognak szórakozni!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek