HoroszkópEnnek a 4 csillagjegynek lesz a legjobb éve 2024-ben

Ennek a 4 csillagjegynek lesz a legjobb éve 2024-ben

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2023 vége gyorsan közeledik, és nincs is jobb alkalom arra, hogy elgondolkodjunk a jövőbeli újévi fogadalmainkon. Ha pedig azon 4 szerencsés csillagjegy közé tartozol, akiknek 2024-ben a legjobb évük lesz, izgatottan várhatod, mit tartogatnak számodra a csillagok a következő évben.

2023-ban voltak hullámvölgyeid, de 2024-ben a csillagok esélyt adnak az újrakezdésre. A 2024-es év más célok felé visz, ezért ne lepődj meg, ha az életed teljesen átalakul.

A 2024-es év úgy kezdődik, hogy a szerencsét hozó Jupiter bolygó már nem lesz retrográd, ami reményt, hitet és optimizmust ébreszt az emberekben egy békésebb jövőre nézve. A Merkúr január 1-jén a Nyilas jegyében lép ki a retrográdból, ami újra előtérbe helyezi az ötleteket, gondolatokat és a hosszú távú célokat.

Ezt a kozmikus fellendülést követi a Plútó nagy visszatérése a Vízöntőbe január 20-án, valamint az Uránusz közvetlen pályára való visszatérése január 27-én. Az értékeid újragondolása váratlan lehetőségeket és új perspektívákat hozhat, különösen, ha a Bika és a Vízöntő által uralt asztrológiai házakról van szó a születési horoszkópodban. Ne félj próbára tenni a szerencsédet, és merészkedj ki a megszokott keretek közül. Akár egy kiaknázatlan tehetséget vagy egy szokatlan bevételi forrást is felfedezhetsz.

Április 20-án egy izgalmas Jupiter-Uránusz együttállás a Bikában olyan megdöbbentő fejleményeket hozhat, amelyek meglepően előnyösek a számunkra. Ráadásul a Vénusz május 23-án egyesíti erőit a Jupiterrel a Bikában, tovább növelve a bőséget. Jegyezd fel ezt a dátumot a naptáradban, mert ez lesz 2024 egyik legkedvezőbb időszaka.

Május 25-én a szerencsés Jupiter 2013 óta először lép be az Ikrekbe, és 2025-ig ott is marad. Ez a 13 hónapos tranzit lecsillapítja kollektív kíváncsiságunkat és elősegíti a globális kommunikációt. Használd ki ezt a szellemileg serkentő energiát, és merülj el szellemi tevékenységekben. Még 2024 vége előtt, szeptember 17-én részleges holdfogyatkozás történik, 10 év óta először a Halak jegyében. Hol található meg a Halak a személyes születési képletedben? És mit csináltál 2015 márciusában, amikor a legutóbbi holdfogyatkozás történt a Halakban? A válaszok ezekre a kérdésekre megmagyarázhatják, mit tartogat számodra ez a közelgő esemény. Ez a holdfogyatkozás csak az első a fogyatkozások egész sorozatában, amely 2025-2026 folyamán folytatódik, ezért ezt is figyelembe kell venni.

Ennek a 4 csillagjegynek lesz a legjobb éve 2024-ben

Kos

Már most is fantasztikus vagy, de 2024 lehet az év, amikor úgy döntesz, újradefiniálod önmagadat. Ez különösen igaz, amikor az Északi Csomópont folytatja adrenalintól fűtött útját az első házadon keresztül, ami felszítja a belső tüzet és a siker iránti vágyadat. Az erőteljes Plútó január 20-án újra belép a 11. házadba, ami lehetőséget ad arra, hogy átalakítsd a jövőbeli céljaidat, valamint a körülötted lévő világhoz való tartozás érzését.

Jó eséllyel sikerülni fog minden, amit 2024-ben elhatározol. Uralkodó bolygód, a Mars, február 14-én egyesíti erőit a Plútóval a Vízöntőben, olyan félelmetes erőt teremtve, amivel számolni kell. Győződj meg róla, hogy tisztában vagy a céljaiddal, annak érdekében, hogy a lehető legjobban kihasználhasd ezt az erőteljes szinergiát.

A 2024-es évben a Kos hónapjában egy holdfogyatkozás is történik, amely március 25-én energiával tölti fel a párkapcsolatok házát, majd ezt április 8-án egy napfogyatkozás követi a Kosban. Engedd el mindazt, ami eddig visszatartott, mivel most zöldre váltott a kozmikus jelzőlámpa. Izgalmas új fejezet vár rád, hiszen lehetőséged nyílik arra, hogy visszavedd a hatalmat, és kiszabadulj azok közül az alattomos energiák közül, amelyekbe eddig öntudatlanul is belekeveredtél. A felszabadulás még soha nem volt ennyire látványos.

Április 20-án egy frissítő Jupiter-Uránusz együttállás váratlan dologgal lephet meg, ami új pénzügyi lehetőségek útjára terelhet. Nem árt, ha veszel egy lottószelvényt, vagy más módon teszed próbára a szerencsédet, mivel a Vénusz a Jupiterrel egyesíti erőit a személyes vagyon második házában.

Bika

Az ambícióid erősek 2024-ben, ezért tartsd szem előtt a célodat. A Plútó januárban a 10. házba való visszatérésével, a szakmáddal, a hírneveddel és a nyilvános megítéléseddel kapcsolatos témák jobban előtérbe kerülnek. A jegy szülöttei közül néhányan talán úgy dönthetnek, hogy átgondolják a napi rutinjukat, amikor március 25-én a Mérlegben holdfogyatkozás következik be.

A világ most a tiéd! A Jupiter április 20-án az első házadban a változásokat előidéző Uránusszal kerül majd együttállásba, ami arra ösztönöz, hogy újra kilépj a nagyvilágba. Fontold meg egy új online vállalkozás elindítását, mert még soha nem volt ilyen kedvező az alkalom ehhez. Május 23-án a Vénusz, az uralkodó bolygód, a Jupiterrel alkot rendkívül virágzó együttállást a te jegyedben. Ez az együttállás amellett, hogy megmutatja a világnak, mennyit érsz valójában, fellendítheti pénzügyi helyzetedet, és segíthet újradefiniálni személyes értékeidet. Ez messze az egyik legszerencsésebb bolygóátvonulás, amit egész életed során tapasztalhatsz, ezért mindenképpen használd ki. Miután a Jupiter május 25-én belép az Ikrek jegyébe és a pénzügyek második házába, még több lehetőséged lesz növelni a jövedelmedet.

Szeptember 17-én a Halak jegyében bekövetkező holdfogyatkozás megrengeti a közösség és az inspiráció 11. házát, ami jelentős változásokat hoz a társasági életedben, és a környezetedben élő emberekkel való kapcsolatteremtésben, ami a következő hat hónapban is kitart majd. Ez a fogyatkozás megváltoztatja a pályádat, és új jövőképet mutat neked. A szakmai életedben is véglegesen lezárul egy fejezet.

Ikrek

Szerencsédre 2024 végtelen ötleteket és bölcsességet hoz a számodra. Az erőteljes Plútó január 20-án visszatér a Vízöntőbe, és folytatja az életedet megváltoztató útját a kalandok, a hitrendszerek és az önfelfedezés 9. házában. Ha történetesen a médiában dolgozol – vagy egyszerűen csak szeretsz a világhálón megosztani információkat – akkor a tömegek befolyásolására és a világról alkotott elképzelésed kitágítására való képességed lendületet kap. A Mars február 14-én szintén csatlakozik a Plútóhoz, ami változékony, de erőteljes energiát hoz. Légy megfontolt, amikor társadalmi és intellektuális ösztöneidet követed, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy az energiádat valami fontosabbra kell átirányítanod.

Készülj fel arra, hogy idén tavasszal változás áll be a lelkedben, mivel a március 25-i holdfogyatkozás a Mérlegben és az április 8-i napfogyatkozás a Kosban új szenvedélyt (vagy akár egy új romantikus kapcsolatot) lobbanthat lángra. Arra is lehetőséged nyílik, hogy egy új, hasonlóan gondolkodó emberekből álló közösség tagja legyél, akár a mindennapi életedben, akár a közösségi médiában.

A Jupiter, a jóság és a bőség bolygója, május 25-én szintén belép a jegyedbe, 2013 óta először. Ez a bolygóátvonulás tesz téged 2024 igazi kedvezettjévé, egy hatalmas löket extra szerencsével. A Naprendszer legnagyobb bolygója lehetőséget kínál neked a fejlődésre, így most olyan szellemi tevékenységeket fedezhetsz fel, amelyek hosszú távon nagy segítségedre lehetnek.

Bak

Ha a balszerencse eddig a sarkadban volt, és mindenhová követett, most már nem kell emiatt aggódnod. A balszerencse sorozat megszakad, és a nehézségek véget érnek. A Plútó, a halál és az újjászületés bolygója, január 20-án fejezi be útját a jegyedben. Valószínűleg úgy érzed majd, hogy egy életre elég volt az átalakulásból.

A szerencsés Jupiter március 4-én egyesíti erőit az Uránusszal a szerelem, a kreativitás és az önkifejezés ötödik házában. Készülj fel arra, hogy valami szokatlan és újat tapasztalj meg az életedben. Egy váratlan szerelem megránthatja a szíved húrjait, sőt, a kreatív szenvedélyedet is felébresztheti. De ez még nem minden.

Az élvezeteket kereső Vénusz május 25-én végre találkozik a Jupiterrel a Bikában, ebben a földjegyben, ami értéket, romantikát és bőséget hoz az életednek erre a területére. Mivel a föld elem kézzelfogható és jövedelmező, ez lehetőséget teremthet számodra, hogy megalapozd művészi elképzeléseidet, és közben állandó jövedelemre tegyél szert. Ez az energia emellett rendkívül termékeny, így ideális arra, hogy valami újat hozzon az életedbe – ez vonatkozhat például a gyerekvállalásra is, ha készen állsz erre.

Mintha ez nem lenne elég ok arra, hogy egy izgalmas új projektbe kezdjünk, a Mars július 15-én egyesíti erőit az Uránusszal a Bikában. Készülj fel arra, hogy az ihlet villámcsapásként csap le rád, és egy teljesen új realitásba repít.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek