LélektárDecember 31-e jelentős nap az Univerzumban: a 123123 energiája hatalmas változásokat hoz...

December 31-e jelentős nap az Univerzumban: a 123123 energiája hatalmas változásokat hoz az életünkbe

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 2023-as év asztrális szempontból magas színvonalon ér véget a Bikában járó Jupiter 2023 szeptemberében kezdődött kozmikus álmából való felébredésével.

A Bikában tartózkodó retrográd Jupiterrel támogatást kaptunk ahhoz, hogy valóban felmérjük mindennek az értékét. Arra inspirált minket, hogy eldöntsük, mit jelent számunkra a bőség. Ahogy a nagylelkűség és a szerencse bolygója előrehalad, a dolgok jobbra fordulhatnak.

Az asztrológiában a Jupiter a „nagylelkűség, a védelem, a bőség és a felsőbbrendű tudás” bolygója. Mivel a Szaturnusz ellentéte, amely összezsugorít és kemény leckéket hoz, a Jupiter hatása joviális, mert az a feladata, hogy mindent, amihez hozzáér, kiterjesszen.

Az összes csillagjegy közül a Bika kapcsolódik leginkább a pénzhez, a szépséghez, a zenéhez, az anyagi javakhoz, a tulajdonhoz. Most a Jupiter Bikában való ébredése pozitív fordulatokban nyilvánulhat meg a pénzügyi piacon. Az összes bolygó közül egyedül a Jupiter rendelkezik a legnagyobb erővel, hogy teljesítse vágyainkat és ambícióinkat.

A Jupiter közvetlenül a Bikában való állomásozása azt jelenti, hogy minden csillagjegy érezni fogja a növekedés és terjeszkedés lehetőségét gyakorlati, fizikai módon. Ez jelenthet pénzt, jobban fizető munkát, ingatlanszerzést stb. Ez a változás inkább pozitív, mint destabilizáló, mivel a Jupitert a Bakban álló Nap és a Halakban álló Szaturnusz támogatja.

Numerológiai szempontból a december 31-e is jelentős napnak ígérkezik. A számmisztika mély és lenyűgöző jelentéseket hoz felszínre 2023 utolsó napján, amelyet a 123123-as (12/31/23) számsorozat megkülönböztető jegyeivel jelöl.

A 123123 számsorozat jelentése

Az 1-es számot gyakran az új kezdetekkel és lehetőségekkel hozzák összefüggésbe. A 123123-as sorozat arra utal, hogy a következő év tele lesz jelentős változásokkal és új lehetőségekkel.

A 2-es szám a rendhez, a struktúrához és az egyensúlyhoz kapcsolódik. Ez a szám arra utal, hogy a következő év a stabilitás és a szervezettség időszakát hozhatja az életünkben.

A 3-as szám az utazással, a kommunikációval és a felfedezéssel kapcsolatos. Ha a 123123-as számsorozat az év utolsó napján van, az utazásra vagy keresésre utalhat, mind belsőleg, mind külsőleg, hogy jobban felfedezzük önmagunkat.

A 123123 sorozat ismétlődése egy ciklus vagy folyamat befejezésére vagy lezárására utal az életünkben. Ez megfelelő alkalom lehet arra, hogy elgondolkodjunk az előző év eredményeiről és tapasztalatairól.

Akár a numerológia szerelmese vagy, akár nem, ez az egyedülálló dátum lehetőséget nyújt arra, hogy kitűzd szándékaidat, és elgondolkodj a következő évre vonatkozó terveiden és céljaidon. Ez egy különleges alkalom arra, hogy új kezdeteken gondolkodj, és elkötelezd magad egy kiegyensúlyozott, szervezett és kalandos élet megteremtése mellett.

A 123123 szekvencia lenyűgöző és mélyreható dimenziót ad ahhoz, ahogyan életünk dátumait és eseményeit szemléljük. Ez az egyedülálló nap, 12/31/23, lehetőséget ad arra, hogy bizalommal és optimizmussal tekintsünk a jövőbe, hogy jó szándékkal és elkötelezettséggel gondolkodjunk és vetítsük előre az új évet, hogy ez egy igazán különleges év legyen.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek