Napi LikeElőször öleli magához újszülött gyerekét a meleg pár

Először öleli magához újszülött gyerekét a meleg pár

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nemrég írtunk egy három gyereket nevelő afroamerikai meleg párról, akiknek fotói világszerte megosztották az internetezőket. Ezúttal a The Independent című brit lapban jelentek meg hasonló képek egy meleg párról.

BJ Barone-t és Frankie Nelsont azokban a percekben kapták lencsevégre, amikor megszületett közös gyermekük, akit egy béranya hordott ki. A fotókat Lindsay Foster készítette, aki meghatottan nyilatkozott az esemény után.

„Nem tudom kifejezni szavakban azt, amit a szülőszobában éreztem. Leírhatatlan pillanatok voltak, és meggyőződésem, hogy az apukák csodálatos szülők lesznek” – mondta a fotós.

A képeket eddig több mint 50 ezren lájkolták a Facebookon. A két férfi külön bejegyzésben mondott köszönetet azoknak, akik megnézték, és megosztották a fotókat. A posztban külön megköszönték Lindsay Fosternek a csodálatos felvételeket, majd arról írnak, hogy elmondhatatlanul boldogok, amiért egy egészséges és gyönyörű kisfiú szülei lehetnek.

Baby2

„Ez a pillanat a tiszta szeretetről és elfogadásról szól. Milót feltétel nélküli szeretet fogja körbeölelni, és különböző családtípusokat megismerve, mindenkit elfogadva fog felnőni” – olvasható a bejegyzésben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek