KoktélElőször ment ki a parkba a férfi, aki 6 millió forintot költött...

Először ment ki a parkba a férfi, aki 6 millió forintot költött egy élethű kutyajelmezre – a kutyák megijedtek tőle!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy japán férfi, aki 6 millió forintot költött arra, hogy kutyává változtassa magát, nemrég megtette első lépéseit kutyaként a nyilvánosság előtt, és szerzett néhány új barátot – kutyákat és embereket egyaránt.

A csak Toko néven ismert férfi mintegy kétmillió jent, azaz 6 millió forintot költött a hiperrealisztikus border collie jelmezre, hogy megvalósíthassa régi álmát, és kutyává változhasson.

A több mint 31 ezer feliratkozóval rendelkező YouTube csatornáján megjelent legújabb videóban Toko a nyilvánosság előtt is megmutatta magát kutyaként, játszik, hempereg, trükköket mutat be, és más kutyákkal ismerkedik.

A videón az is látható, ahogy „gazdája” egy rögtönzött pórázon vezeti – valójában egy húzható kézikocsin – miközben a többi kutya kíváncsian megszaglássza, és többen is lefotózzák.

A több mint egymilliószor megtekintett videó leírásában Toko elárulja, hogy a felvétel valójában egy német tévécsatorna számára készült még 2022-ben.

Először ment ki a parkba a férfi, aki 6 millió forintot költött egy élethű kutyajelmezre - a kutyák megijedtek tőle!
Fotó: YouTube

„A nevem Toko, állat szerettem volna lenni, és egy border collie lettem. Ez a videó tavaly készült, amikor interjút készítettek velem a német RTL-nél. Szerencsére engedélyt kaptam a videók felhasználására, így most nyilvánosságra hozom azokat. Az interjú napján nagyon kedvesek voltak velem” – írta a videó mellé Toko.

A felhasználókat a parkban sétáló kutyák reakciója szórakoztatta a leginkább.

„Imádom, hogy tanúi lehetünk annak, ahogy a kutyák megtapasztalják ezt a furcsa jelenséget, ez fenomenális. Ha még a kutyákat is elbizonytalanítja, az sokat elárul” – írta az egyik hozzászóló. Egy másik pedig hozzátette: „Még a kutyák is tudták, hogy valami nincs rendben.”

„A kutyákat nem sikerült átverni. Ez biztos ijesztő volt a számukra” – jegyezte meg egy harmadik válaszadó is.

2022 decemberében a Daily Mirror-nak nyilatkozva Toko bevallotta, hogy aggódik amiatt, mit fognak gondolni róla a barátai, amikor megtudják, hogy „kutya lett belőle”.

„Ritkán mondom el a barátaimnak, mert félek, hogy furcsának tartanak majd. A barátaim és a családom nagyon meglepettnek tűntek, amikor megtudták, hogy állat lett belőlem” – mondta.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek