Napi LikeElőször kinevették, majd sírtak a rénszarvaspásztor produkcióját

Először kinevették, majd sírtak a rénszarvaspásztor produkcióját

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Sokan hajlamosak vagyunk a külső alapján megítélni valakit. Már előítéletesek vagyunk, ha valakinek a bőre más színű, ha másképp van felöltözve, ha másképp beszél. Egyszóval, ha más.

jon-finnorszag

Jon Henrik Fjällgren „nem öltözött az alkalomhoz illően”, amikor a svédországi Csillag születik műsor színpadára lépett, hogy megmutassa azt, milyen énekhang rejtőzik a torkában. A zsűrinek nem igazán tetszett az, ahogyan a fiatalember kinézett.

Azt mondták, hogy a ruházata nem igazán felel meg, ahhoz, hogy egy országos versenyen megjelenjen. A fiatal túltette magát a megjegyzésen, és elkezdett énekelni. A fiú egy olyan dalt adott elő, amit néhány éve elhunyt barátjának írt.

Jont három hónapos korában örökbe adták, így Kolumbiából Svédországba került, nem volt könnyű gyerekkora, hiszen kinézete miatt nem igazán fogadták el. Végül a dal annyira szíven ütötte a zsűrit, hogy annak ellenére, hogy nem értették, hogy mit énekel, egyszerűen nem tudtak mit kezdeni a könnyeikkel.

Az előadás végén mindenki állva tapsolt a fiúnak. Nézd meg a megható produkciót és ha neked is tetszett oszd meg barátaiddal is! (Ha nincs türelmed megnézni a videót elejétől a produkció 2:30-nál indul)

Forrás: Doily.hu

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek