Elkezdődött a Nyilas időszaka! Tudd meg, mi vár rád, és hogyan használhatod ki legjobban a csillagok állását!

2019-ben a Nyilas időszaka (november 22 – december 21.) minden csillagjegy számára különleges energiákat tartogat! Nagyobb változásokra számíthatsz, viszont tudd, bármilyen helyzetbe is kerülsz, a boldogsághoz vezető kulcs a te kezedben van!

Csupán te tudod meghozni a szükséges változásokat, és te magad tudod eldönteni, hogy melyik az az út, ami boldogságot hoz számodra. Éld azt az életet, amiről mindig is álmodtál!

Kos

Vedd le az álarcot, és hagyd, hogy a környezeted olyannak lásson, amilyen valójában vagy. Légy önmagad!

Bika

Nehézségekkel kell megküzdened, de ne add fel, jó úton haladsz! A legnagyobb elismerést akkor kapod, amikor esés után felállsz, és mész tovább.

Ikrek

Ha nem találod a boldogságot, akkor talán itt az ideje, hogy új úton indulj! Az új kezdet nehéz lehet, de tele van új reményekkel.

Rák

Ha azt szeretnéd, hogy az életed egy csodálatos történet legyen, akkor meg kell értened, hogy a szerző te magad vagy. Minden nap lehetőséget kapsz egy új oldal megírására.

Oroszlán

Ebben az időszakban az a feladatod, hogy teljes lényeddel fedezd fel a világod, próbáld minél jobban megismerni önmagad, és éld azt az életet, ami a legboldogabbá tesz.

Szűz

Csináld azt, amit a legjobban szeretsz, és találni fogsz egy olyan valakit, akinek ugyanazok a dolgok fontosak a világban. Ne keresd a szerelmet, ne harcolj érte, inkább csak ÉLJ!

Mérleg

Ha nem tervezed meg az életedet, akkor lesz valaki, aki ezt megteszi helyetted. Ne engedd, hogy ez megtörténjen!

Skorpió

Ha nem tetszik valami, cseréld le! Ha nem tudsz megváltozni, változtass a hozzáállásodon. Nem túlélni kell az életet, hanem élni szenvedélyesen, boldogan és teljes szívvel.

Nyilas

Éld meg a pillanatot, nagyon fontos, hogy a jelenben élj! Ne sírj a múltban elvesztegetett lehetőségek miatt, és ne csak a jövőről álmodozz!

Bak

Nincs olyan nehézség, amelyet ne lehetne túlélni. Légy bátor, és nézz szembe a jövő kihívásával, hiszen számos lehetőséget tartogat.

Vízöntő

Ne azon gondolkozz, hogy hogyan szerezheted meg, amid nincs meg, hanem inkább azzal foglalkozz, hogy a legjobbat kihozd abból, amid van.

Halak

Élj szabadon, és akkor a lelked is boldog lesz. Az életben semmi nem állíthat korlátokat eléd, lehetőséged van mindenre, különleges hatalommal rendelkezel, ami nem más, mint a belső erő.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.