Napi LikeElképesztő meglepetéssel lepte meg menyasszonyát a vőlegény esküvőjük napján. Ezen mi is...

Elképesztő meglepetéssel lepte meg menyasszonyát a vőlegény esküvőjük napján. Ezen mi is elsírtuk magunkat!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az teljesen normális, ha egy pár esküvőjük napján el-elmorzsol néhány könnycseppet, de a most következő történet szinte mindenki szívét meg fogja érinteni, hiszen Kevin és Kim esküvői szertartását, egymás iránt érzett szerelmüket, emberi nagyságukat nem lehet könnyek nélkül megúszni.

menyasszony

Tizenhárom évvel ezelőtt Kevin Taylor eltörte a lábát, ami sajnos nem jött helyre, hanem kialakult az úgynevezett reflex szimpatikus dystrophia szindróma ,azaz RSD. Ez egy nagyon ritka és fájdalmas betegség, ráadásul életveszélyes is lehet, így az orvosok szerint, ahhoz, hogy Taylor életben maradjon, elkerülhetetlen volt a jobb lábának amputációja.

Az évek múlásával szerencsére a férfi élete jobbra fordult, megismerte Kim-et. Egyből beleszeretett, és a nő is pont ugyanúgy érzett, amikor megpillantotta a mosolygós Kevint, a kerekesszéke sem zavarta.

„Az embert láttam benne, nem a fizikai testet, hiszen akkora szíve van, hogy az minden esetleges problémát feledtet” – mondta Kim a Fox tévécsatorna riporterének.

Kevin egy óriási meglepetéssel készült esk-v[j-k napj’n, hiszen sok gyakorlás és kitartás révén képes volt lábra állni, így amikor mennyasszonya épp az oltár felé lépdelt, a násznéppel együtt ő is lábra állt. Az örömtől és a meglepődéstől Kim, de több vendég is sírva fakadt. Mi sem tudtuk könnyezés nélkül végignézni a videót.

Kevin a riport végén azt tanácsolja mindenkinek, hogy minden egyes percet, pillanatot úgy éljünk meg, mintha az lenne az utolsó napunk ezen a bolygón. És mennyire igaza van!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek