Napi LikeElképesztő, hogy mit művel ez a lány 3 jógalabdával! Minden TAPSOT megérdemel!

Elképesztő, hogy mit művel ez a lány 3 jógalabdával! Minden TAPSOT megérdemel!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Még a profi tornászlányok is megirigyelhetnék azt, ahogyan ez a fantasztikusan ügyes artistalány bánik ezekkel az óriási jógalabdákkal. Az alábbi videót nézve láthatjuk az emberi test rendkívüli alkalmazkodó képességét, hogy mennyire hajlékonyan tudja irányítani mozdulatait az, akinek lételem a mozgás, a torna.

Tatiana

Ezt az ukrán származású, tehetséges lányt Tatiana Konoballs-nak hívják. Első ránézésre kissé furcsának tűnhet testalkata, hiszen a legtöbb ember a tornászokat vékonynak és apró termetűnek gondolja. De ez nem jelent gondot Tatiana-nak, mivel tömzsi testalkata ellenére bravúros mutatványokra, figurákra képes.

A fiatal lány a Le Plus Grand Cabaret du Monde nevű műsorban mutatja be nem mindennapi produkcióját. A rengeteg ember és a kamerák kereszttüze nem könnyíti meg a dolgát, hiszen Tatiana izgulós típus, de végül nagyszerűen helytáll, és annyira belendül a labdákkal való akrobatikus mutatványokba, hogy mindenről megfeledkezik, és csak az előadására koncentrál.

Meg is lesz az eredmények, mert Tatiana-t állva tapsolja a közönség. Nézd meg a videót és ha tetszik oszd meg a Facebookon.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek