Elengedés – Mit üzen a csakra kártya erre a hétre? (2017. július 17. – 23.)

Tori Hartman A Csakrák Bölcsessége kártyacsomagból, hoztuk neked az eheti üzenetet, éspedig az Elengedést!

Elengedés - Mit üzen a csakra kártya erre a hétre?

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy ahhoz, hogy az élet új dolgokat hozzon az életedbe, hogy beinduljanak az új változások, mennyire fontos az Elengedés. Elengedni a múltat, elengedni a benned lévő haragot, sérelmet, gyűlöletet, elengedni a görcsösen akarást, elengedni a régi sémákat és megengedni, hogy az új, a változás belépjen az életünkbe.

Természetesen ez egyáltalán nem könnyű. Mert mi emberek rendkívül ragaszkodunk a régihez, a jól bevált sémákhoz, az ideálhoz, legalábbis, ahhoz, amit mi annak vélünk, és a múlthoz is, még akkor is, ha tudjuk, hogy ez nem válik hasznunkra.

Ha próbáltál már ismerkedni, párt találni tudhatod, hogy mennyire nem megy, amikor az ember nagyon görcsösen akarja, és mennyire simán megy, amikor csak úgy megengedi, már már úgy tűnik, hogy nem is érdekli igazán a dolog. Így van ez az élet többi területén is, ha valamit nagyon akarsz, görcsösen futsz utána, menekül tőled. Viszont, ha elfogadod azt, ami most van és megengeded, hogy legyen az, aminek lennie kell, viszony nyitottan állsz a dolgokhoz, a csodák megtörténnek.

Ezt a hetet fordítsd arra, hogy megszabadulj mindazoktól az ártó, önsorsrontó gondolatoktól, amelyek nem visznek előre és amelyek eddig belevittek a körforgásba. Engedd el a görcsösen akarást, ugyanakkor tisztázd le, hogy mit szeretnél és tudatosan dolgozz azon, amit valóban szeretnél elérni az életedben. De ez csak akkor fog menni, ha elengeded a régit és megengeded az újat.

Ebben kívánunk neked sikert erre a hétre.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top