Bevált szokás, hogy a fontos sportmérkőzések szüneteiben lenyűgöző mazsorett-előadásokkal szórakoztatják a közönséget, amelynek legalább annyi önfegyelem, gyakorlás, megfeszített munka van a hátterében, mint egy kiemelkedő sporteredménynek.

ugrokotelezo-lanyok2

Egy kosárlabdameccs szünetében léptek fel a felvételen látható Firecrackers ugrókötélcsapat ügyeslábú tagjai, akik látványos produkciójukkal elvarázsolták a közönséget, de talán még a sportolókat is.

A fiatal kötélmutatványosok a zenére ritmikus koreográfiába kezdenek, szinte teljesen egyidőben ugranak át a kötélen, miközben bonyolult, de látványos alakzatokat vesznek fel a pályán.

Idővel egyre ritmusosabbá válik az előadás, az ugrások is nehezednek, mindez még élvezhetőbbé teszi az előadást. A fiatalok hihetetlen fizikai kondícióban vannak, hiszen ez a bemutató nagyban kapcsolódik a ritmikus gimnasztikához is, amely állandó gyakorlást, edzést igényel.

Az előadás végén a közönség vastapssal ismeri el a kitartó lányok erőfeszítéseit. Nézd meg a videót és ha tetszett oszd meg barátaiddal is!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.