BlogEgyetlen nő sem képes változásra késztetni egy férfit, ha maga a férfi...

Egyetlen nő sem képes változásra késztetni egy férfit, ha maga a férfi ezt nem akarja!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha a következő eset veled is megtörtént már életed során, akkor tudod, hogy miről beszélünk…

Egyetlen nő sem képes változásra késztetni egy férfit, ha maga a férfi ezt nem akarja!

Tegyük fel, végre találkozol egy olyan pasival, aki elsőre álmaid férfijának tűnik. A dolgok egész jól alakulnak, úgy érzed a szimpátia maximálisan kölcsönös és mire észbe kapsz, már együtt is vagytok. Tetszik a humora, kedveled a személyiségét, bejön a stílusa – úgy érzed, hogy ennél szerencsésebb már nem is lehetnél, ugyanis az ízlésetek is hasonló. Egy idő után már úgy érzed, hogy ez az egész „túl szép ahhoz, hogy igaz legyen” – és sajnos itt el kell keserítsünk mindenkit, ha minden túl jó és szép, akkor ott valami nincs rendjén…

Ahogyan a kapcsolat előrehalad és fejlődik, úgy eszmél rá az ember, hogy mégsem minden olyan tökéletes, mint az elején, amikor még mindent átölelt a rózsaszín köd. Egyszer csak azon veszed észre magad, hogy a párod egyes szokásaitól egyenesen a falnak mennél, annyira idegesít. Aztán pedig felszínre kerülnek, vagy történnek olyan dolgok, amiket nehezen tudsz megemészteni és elengedni – és ilyenkor jut el a kapcsolat arra a szintre, hogy ha nem is mondod ki, de kételyeid lesznek a pároddal szemben.

Ha engeded, hogy ezen gondolataid, aggályaid elhatalmasodjanak a kapcsolatotokon, akkor már valamilyen szinten a különválás gondolata is megfogalmazódik benned, és folyton arra gondolsz, „bárcsak megváltoztathatnám”!

Egyetlen nő sem képes változásra késztetni egy férfit, ha maga a férfi ezt nem akarja!

És ezen a ponton kell egy kicsit elgondolkodni. Vele vagy együtt, tehát szereted, ha nem szeretnéd, már elváltak volna útjaitok. Az elején megélt álom pedig megcáfolódni látszik, ugyanis a tökéletes „szőke herceg fehér lovon” csak a mesében létezik. Mindenkinek vannak hibái, és előbb-utóbb rájössz, hogy bármennyi erőt és energiát is fektetsz bele képtelenség megváltoztatni valakit, ha az illető nem akar változni!

Taktikázhatsz, manipulálhatsz, zsarolhatsz, vagy akár szépen is kérheted, ha nem akar megváltozni, akkor vesztett ügyed van. Sajnos saját magadat készíted ki, ha folyamatosan azon mesterkedsz, hogy hogyan szoktathatnád le, vagy vehetnéd rá egyes dolgokra.

Akkor fog megváltozni, amikor ő úgy határoz, és ez sokszor teljesen független attól, hogy te mit szeretnél. A döntés tehát a te kezedben van: vagy megbékélve élitek mindennapjaitokat, hiszen ha a szerelem elég erős, azt meg kell becsülni, vagy mérlegelsz, és ha úgy érzed, nem elég erős a kapcsolat ahhoz, hogy együtt tudj élni ezekkel a problémákkal, akkor lépned kell. Viszont sose tégy olyat, amiről már akkor tudod, hogy később megbánnád!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek