Napi LikeEgy szakítás fájdalmas történetét mesélik el ez a két fiatal. Táncuk többet...

Egy szakítás fájdalmas történetét mesélik el ez a két fiatal. Táncuk többet elmond minden szónál!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Sok olyan történés, érzelem, dolog, helyzet van az életben, amire nincsen megfelelő szó. Amire nincs kifejezés, amit egyszerűen képtelenek vagyunk leírni. Ezek jobb esetben pozitív érzelmek, de sajnos van, amikor valami negatív dolog történik, és egyszerűen eláll a lélegzetünk és egy szó sem tud kijönni a szánkon.

szakitas-tanc

Aki volt már szerelmes, az biztosan megtapasztalta már ezt. És bizonyára az is, akinek a párkapcsolata szakítással, házassága válással ért véget.

A szakítás ihlette meg Talia Favia koreográfust, aki Chaz Buzan-t és Courtney Schwartz-t kérte fel arra, hogy vigyék színre és a tánc nyelvén meséljék el, hogy min megy keresztül az az ember, aki a szakítás fájdalmával kénytelen megküzdeni. Talia nem egy személyben gondolkodott, az elképzelése alapján azt jeleníti meg a táncosok segítségével, hogy miként érez egy fiú, és miként egy lány, ha véget ér egy számukra fontos kapcsolat.

A fiatalok James Bay „Let it Go” (Engedd el) című dalára táncolnak, és a 3 perc alatt a művészek a fájdalom összes lépcsőfokát megjelenítik, kezdve a tagadástól, a dühön át, egészen az elfogadásig.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek