KuriózumEgy nő szépségének titka, aminek egyetlen smink, plasztikai műtét, vagy krém sem...

Egy nő szépségének titka, aminek egyetlen smink, plasztikai műtét, vagy krém sem tud a nyomába érni!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Sok nő azt gondolja, hogy szépségének forrása a retiküljében, vagy a kozmetikai termékeket forgalmazó üzletláncok polcain rejtőzik. Igazából ezek csak külsőségek, egy több milliárd dolláros iparág kellékei, de a női szépség nem ezektől a termékektől függ.

1. Szenvedély

Ha egy nőben nincs meg a szenvedély, akkor unalmassá válik, még akkor is, ha a legújabb rúzs, vagy szempillaspirál van rajta. Kétségtelen, hogy a nők rengeteg problémával kell megküzdjenek életük során, de hajlamosak arra, hogy erősnek, kitartónak mutassák magukat. Néha azonban érdemes visszavenni a tempóból és meg kell próbálni olyasmit csinálni, ami igazán örömet okoz, de ha erre nem fordít elég figyelmet, időt és energiát, akkor szenvedély nélkül fogja leélni az életét. Egy nő, ha valamit boldogan, energikusan és örömmel csinál, akkor értékelni fogja az élettől kapott lehetőségeket, pillanatokat. Az ilyen nőre felnéz a párja és környezete is tisztelni, szeretni fogja.

2. Együttérzés

Egy kőszívű nő talán szeretheti önmagát, de kérdés, hogy vajon őt szeretheti-e bárki is. Érdemes elgondolkodni ezen. Az együttérzés elengedhetetlen feltétele, hogy két ember összetartozzon, legyen itt szó anyai, baráti együttérzésről. A divatlapokban, különböző magazinokban legtöbbször nárcisztikus nők köszönnek vissza ránk, de érdekes, hogy a megkérdezett férfiak nagy többsége nem találja vonzónak az ilyen, állandóan önmagukkal foglalkozó nőket. Az a nő, aki képes magából szeretetet árasztani, segíteni másoknak, sokkal nagyobb eséllyel fog boldog párkapcsolatban élni, mint a rideg, egoista társai.

3. Ész

A legtöbb ember fejében még mindig az a kép él, hogy ha egy nő okos, akkor biztosan nem szép, viszont ha vonzó, nagy az esélye, hogy nem lehet sok sütnivalója odafent. Az a nő, aki nem képzi magát, egy olyan íróhoz hasonlít, aki sosem olvas el egy könyvet sem. Ha valaki mellőzi a tanulást, a képzést, azt üzeni mindenkinek, hogy: „Nem én kell megértsem a világ működését, hanem a világnak kell megértenie engem.” Az élet azonban nem így működik. A tudás azt jelenti, hogy felelősen gondolkozunk, a felelősségtudat pedig szexi.

4. Szórakoztató és szerethető személyiség

Elég nehéz egy olyan nővel együtt élni, akivel nem lehet egy jót nevetni, akinek nincs humorérzéke. Néha kell egy kis lazítás, amikor elengedjük a dolgokat, amikor nem veszünk mindent komolyan, hanem a józan ész keretein belül, jól érezzük magunkat. Néha ki kell mozdulni a négy fal közül, sőt jó lenne, rendszeresen megtenni ezt, és egy kicsit rácsodálkozni a dolgokra, egy jót sétálni, beszélgetni, érdekes, vicces sztorikat mesélni.

5. Állóképesség

Nincs annál szebb dolog, ha egy nő kiáll saját igazáért a munkahelyén, a házasságában, a testével, fizikai és lelki állapotával kapcsolatban. Ez nem egy ultrafeminista elv, hanem a nő önbizalmának próbája, hogy legyen képes kiállni, ha valamiről véleménye van, mondja el azt, hiszen fontos, hogy hangot adjon annak, amiben hisz.

6. Önbizalom, hit

A szépség fogalmához hozzátartozik az is, hogy mennyire vagyunk elégedettek magunkkal, mennyire hisszük azt magunkról, hogy jó és értékes emberek vagyunk. Ha egy nő képes úgy dicsérni magát, hogy ne lépjen át egy határt, akkor ezzel más nőkben is megerősíti azt, hogy mennyire fontos és értékes emberek. Aki elégedett önmagával, az nem várja el a környezetétől, hogy folyamatosan magasztalják, agyondicsérjék, és ráadásul ettől még vonzóbbá válik.

7. Energia

A végére hagytuk az energiát, hiszen egy nő minél energikusabb, mosolygósabb, pozitívabb, annál jobban el tudja varázsolni az embereket. Egy élettel teli nő a legszebb a világon. Ha szenvedélyes, akkor együttérző, ha okos és van benne kalandvágy, ha hisz magában, és kimondja amire gondol, a leggyönyörűbb nővé alakul át.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek