KuriózumEgy kóbor macskát engedett be a lakásába, pár nap múlva kiscicák bújtak...

Egy kóbor macskát engedett be a lakásába, pár nap múlva kiscicák bújtak elő a szekrényéből!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy 95 éves Las Vegas-i hölgy, Blanche egyik nap egy szürke macskát vett észre a hátsó udvarában, aki ennivaló után keresgélt. A macska koszos volt, csupa bőr és csont.

“A macskának nagyon rossz állapotban volt az egyik füle, Blanche egyből tudta, hogy nincs valami jó sorsa” – mondta Ellen Richter, a Vets for Abandoned Pets önkéntese.

Blanche ennivalót és vizet adott a macskának, és körbe kérdezte a szomszédokat, hogy kié lehet, de senkihez sem tartozott. Eközben a macska hasa napról napra egyre nagyobb lett, Blanche akkor jött rá, hogy az állat várandós. Eldöntötte, hogy nem hagyja az utcán ilyen állapotban, és befogadta a kedves macskát.

Kölykei is előkerültek

“Megpróbálta megtisztítani egy nedves törölközővel. Mozgássérültként és idős kora miatt Blanche már korlátozottan mozgott, de a legjobbat akarta a macskának, akit Aberdeen-nek nevezett el” – mondta Ellen. Néhány nappal később Blanche egy nagy meglepetésre ébredt: a gardróbba Aberdeen mellett négy apró szőrgomolyát talált.

“Felhívta a lányát, megtisztították a cicákat, kicserélték a takarót, és gondoskodtak róla, hogy Aberdeen egyen, sok ölelést és kedveskedést kapjon” – mondta az önkéntes.

A büszke édesanya

Addig gondoskodtak Aberdeenről és kicsinyeiről, amíg a Vets for Abandoned Pets át nem vette az ügyben az irányítást.

A cicák egészségesek voltak, rendesen ettek, Aberdeen pedig elégedett volt és nyugodtan dorombolt. Amikor akkorák lettek a cicák, örökbe adták őket, Aberdeen pedig végleg visszavonult az anyaságtól.

“Annyira édes cica, gyengéd, és ragaszkodó, nem hajlandó leszállni az ember öléből.”

Aberdeen kölykeivel

Amikor már Blanche nem tudta tovább gondját viselni, egy kedves család nagyon megszerette Aberdeen-t, és örökbefogadták.

“Annyira örülök, hogy nem kell többé az utcán éljen, és egyfolytában kismacskákat szüljön. Aberdeen megérdemel egy csodálatos életet, hogy örökké szeressék és dédelgessék.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek