OtthonEgy kevés vazelint ken a csuklójára! Ha megnézed, hogy miért, ezek után...

Egy kevés vazelint ken a csuklójára! Ha megnézed, hogy miért, ezek után te is ezt fogod tenni!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A vazelin egy igencsak sokoldalú anyag, amit több háztartási területen is fel lehet használni. Az alábbi videóban 5 ilyen felhasználási módról lesz szó, érdemes belepillantani, hiszen megkönnyíthetjük életünket.

vazelin

A vazelinnek köztudottan síkosító hatása van, így például nagyszerűen alkalmazható, ha előbb bekenjünk a csavaros tetejű befőttes üvegeket, vagy bármilyen más üvegtermék nyakát, és utána zárjuk le, így legközelebb nem kell azzal bajlódni, hogy hogyan is fogjuk kinyitni a rászorult dugót, vagy fedelet. Ez nagyon jó hír a hölgyeknek, akiknek legtöbbször a körömlakkos üveg kinyitásával gyűlik meg a bajuk. De egy kis vazelin erre is megoldást nyújt.

Apropó körömlakk, ha éppen körömfestéshez készülődünk, de mindig a körmök szélénél a bőrünket is összepingáljuk, azelőtt kenjük be kis vazelinnek, így a festék utána könnyebben eltávolítható.

Ha szeretnénk hidratált, selymes lábakat, lábfejet, kenjük be egy kevés vazelinnek, majd húzzunk rá kényelmes és meleg zoknit, és úgy bújjunk ágyba.

A fülbevalók berakását is megkönnyíti, ha egy kevés mennyiségű vazelinnel bekenjük az akasztó részt.

Ha vacsorázni indulunk a párunkkal, és szeretnénk illatosak maradni, kenjük be egy kis vazelinnel a csuklónkat, majd azután tegyük magunkra az illatot, így tovább tart majd a hatása.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek