OtthonVazelinnel kente be a cipőjét. Elsőre furának tűnhet, de remek trükk, hogy...

Vazelinnel kente be a cipőjét. Elsőre furának tűnhet, de remek trükk, hogy eltűntessük a karcolásokat róla

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Biztos vannak közöttetek is olyanok, akik imádják a cipőket. Talán a lányok vannak többségben, de biztos akad pár pasi is, aki rajong a különböző márkás lábbelikért.

vazelin-cipo

Mindig van aktuális kedvenc, ami azért lehet problémás, mert, ha sokat viseljük, akkor bizony megkopnak, elveszítik eredeti csillogásukat. Most itt van 5 remek cipőápolási jótanács, amely senkinek sem okoz fejtörést, és mindenki örülni fog az eredménynek.

1. A flip-flop strandpapucsoknál a leggyakoribb probléma, hogy a talpon lévő műanyag erősítés elszakadhat. Megoldást jelenthetnek például a kenyerek csomagolásánál használatos fémkapcsok. Kettőt erősítsünk rá az illesztésre, így még pár napig nyugodtan sétálhatunk a strandon.

2. A kedvenc tornacsukánk fehér szélei egy idő után bepiszkolódnak. Erre jó egy kevés fogkrém, egy mosogatószivacs dörzsis részére tegyünk egy kicsit, majd alaposan sikáljuk le a cipők oldalait. A végén egy tiszta rongydarabbal töröljük le. Ragyogni fog.

3. Egy anyagborítású cipő porrétegét, vagy foltjait könnyen el lehet távolítani egy körömreszelő segítségével.

4. A lakkcipőkön megjelenő karcolásokat, csíkokat egyszerű vazelinnel tüntethetjük el.

5. A bőrbakancson a víz, hó által okozott beázási foltokat egyszerűen felszámolhatjuk, ha egy ecetes fogkefével alaposan végig dörzsöljük.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek