KoktélEgy hétgyermekes anya azt a kritikát kapta, hogy soha nem lesz boldog,...

Egy hétgyermekes anya azt a kritikát kapta, hogy soha nem lesz boldog, ha ennyi gyermeke van!

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

Az emberek hajlamosak arra, hogy mindenkinek mindig és kérdezés nélkül véleményt nyilvánítsanak arról, hogy miért ennyi vagy annyi gyereket vállalnak. Ha egy gyereked van, mikor jön a kistestvér, ha két fiad van, akkor illene egy lányt is világra hozni, ha pedig egy sincs, akkor azt elképzelni sem lehet, hogy hogyan lehet gyerek nélkül élni.

Fotó: Ariel Tyson/Instagram

A gyerek, mint nagyon sok más része az életünknek, magánügy, a szülők saját maguk kell eldöntsék, hogy hány gyereket szeretnének. Éppen ezért is döbbent le nagyon egy hétgyermekes anya, aki miután már hat gyermeke volt, és bejelentett, hogy ismét várandós, nagyon durva kritikákat kapott.

A közösségi médiasztárnak, Ariel Tysonnak hat fia volt, amikor kiderült, hogy újra várandós, és lánya lesz. A 34 éves anya Instagramon közölte a csodálatos hírt, azonban nem minden követője osztozott az örömében.

Fotó: Ariel Tyson/Instagram

“Soha nem leszel boldog, ha feladod az életed, hogy 7 gyermeket nevelgess” – írta egy hozzászóló. Ez volt az a megjegyzés, ami őszintén szólva kiütötte a biztosítékot Arielnél.

Tyson és férje, Michael mindig is tudták, hogy sok gyermeket szeretnének, mert egy mozgalmas háztartásban szeretnék felnevelni őket. Tysonnak három, míg párjának négy testvére volt gyerekkorában, így tudták, milyen érzés, ha sok testvér van.

“Azáltal, hogy ennyi gyerekem van, egyáltalán nem vesztettem semmit, sőt, csak nyertem, hiszen pontosan olyan családom van, amilyenről mindigis álmodtam. Szerintetek hány gyerek, az “elég”?” – vágott vissza a talpraesett anya.

Fotó: Ariel Tyson/Instagram

“Soha nem tudnék boldog lenni, ha feladnám az életemet, hogy 7 gyereket neveljek” – tette hozzá.

Ariel imádja a családját, gyermekeinek mindent megad, amire csak szükségük van, sokat foglalkozik velük, sőt, az iskolai rendszer helyett inkább az otthontanulást választotta számukra.

Fotó: Ariel Tyson/Instagram

Ő maga is annak idején otthoni oktatásban részesült, és úgy érzi, hogy ennek számos előnye volt. Sokkal könnyebben és hamarabb tanult, mint a kortársai, egy évvel hamarabb fejezte be a középiskolát és az egyetemet is, mint a többiek.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek