KoktélEgy fiatal nő azt hitte, hogy veseköve van, valójában épp vajúdott: "Fogalmam...

Egy fiatal nő azt hitte, hogy veseköve van, valójában épp vajúdott: „Fogalmam sincs, hogyan lehetett bennem egy 3 kilós baba”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy 18 éves lány azt hitte, hogy súlyos hasfájását vesekő okozta, de kiderült, hogy terhes, és éppen vajúdik.

BriAnna Blanton a nyarat azzal töltötte, hogy barátaival szórakozott, és napozott a dél-kaliforniai tó mellett. Egyszercsak hirtelen elkezdett fájni a bordája alatti rész, és mivel azt hitte, hogy veseköve van, elment a sürgősségire.

A kórházban megtudta, hogy vajúdik és nemsokára gyereke fog születni.

“Teljesen sokkos állapotba kerültem. Sírni sem tudtam, egyáltalán nem jutottam szóhoz. Fogalmam sem volt róla, hogy terhes vagyok, hiszen eddig semmilyen erre utaló jel nem volt. Egyáltalán nem híztam, teljesen lapos volt a hasam. Sőt, minden hónapban időben jött a menstruációm” – mondta a fiatal nő.

A fiatal lány semmi jelét nem vette észre terhességének, egész nyáron bikinit viselt, a hasa sem nagyobbodott meg. Azon az éjszakán azonban minden megváltozott.

Hajnali 4 óra körül arra ébredt, hogy az ágya tiszta víz, és erős fájdalmai voltak a bordája alatt.

Fotó: BriAnna Blanton/Facebook

“Ilyen érzésem még sosem volt. Nagyon furcsán éreztem magam. Nem tudtam, mire gondoljak, mi lehet a baj, leginkább vesekőre gyanakodtam. Gyorsan felébresztettem édesanyámat, és bementünk a kórházba” – idézte fel az esetet a lány.

„A sürgősségin elmondtam, hogy körülbelül 4 percenként erős fájásaim vannak, megvizsgáltak, és közölték, hogy terhes vagyok, és nemsokára beindul a szülés” – mesélte BriAnna.

BriAnna csak egy hónappal korábban csinált egy terhességi tesztet az anyja kérésére, miután rosszul érezte magát az ételtől.

“Rosszul éreztem magam evés után, és anyám ragaszkodott hozzá, hogy csináljak egy terhességi tesztet. Soha nem gondoltam, hogy terhes vagyok, de, amikor megszületett a 3300 grammos lányom, Oakleigh Allyn, végtelenül boldog voltam. Annyira vékony voltam, elképzelni sem tudom, hol volt bennem egy több, mint 3 kilós gyerek” – mondta.

Blantont annyira megrázta lánya születése, hogy édesanyja egy autó fényszórójában álló szarvashoz hasonlította.

“Eltartott egy ideig, míg feldolgoztam és megszoktam a helyzetet. A barátaimnak is féltem elmondani, mert nem tudtam, hogyan reagálnak. Körülbelül egy hétig nem szóltam nekik, de amikor végre el mertem mondani, nagyon pozitív csalódás ért. Bár Oakleigh születése egy igazi meglepetés volt, nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy lett egy lányom. A világon semmire sem cserélném el ezt az érzést” – tette hozzá BriAnna Blanton.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek