Egy férfi levele választottjához, melyet ha elolvasol, újra hinni fogsz a szerelemben!

2015-ben két fiatal úgy döntött, hogy feladva eddigi életüket, két jegyet vásárolva, New York-ba utaznak, onnan meg Párizsba. A következő 114 napot utazással töltötték, bejárva 15 országot és 38 várost.

Mielőtt belevágtak volna életük nagy kalandjába, mindennapjaikra a monotonitás volt jellemző: reggel alig találkoztak, mivel a lány korán ment a munkahelyére. Este a kanapén vacsoráztak, miközben a televíziót bámulták, és a másnapi teendők miatt aggódtak. Ezt megelégelve döntöttek úgy, hogy kockáztatnak, feladva mindent egy szebb jövő reményében.

És ez lett eddigi életük legjobb döntése!

„Kedvesem!

Neked köszönhetem, életünk nagy változását. Mikor megismerkedtünk, mindig azt mondtad, mennyire szeretnél majd utazni, felfedezni a nagyvilágot. Az iskola elvégzésekor azt szeretted volna, ha egy közös utazással ünnepeltük volna meg ezt a nagy eseményt. Akkor azt válaszoltam, nem tehetjük, hiszen most következik az igazi élet, ahol bizonyítanunk kell, így nincs idő sem és pénz sem az utazásra. És te elfogadtad, a nélkül, hogy megharagudtál volna érte. Aztán más városba költöztünk, hogy beindulhasson a karrierünk. És minden Újévkor a csillagszórók szikrái alatt azt kérted, hogy menjünk, vegyünk nyakunkba a nagyvilágot és utazzunk. Kérted, hogy vigyelek el a világ legromantikusabb helyeire, hogy látogassuk meg Prágát és Thaiföldet, hogy sétáljunk az olaszországi estéken és napozzunk a görög tengerparton. Te minden évben kértél rá, én meg minden egyes évben felsoroltam az okokat, amiért még várnunk kell vele. És te mindig elfogadtad!

Egy évvel később megkaptam álmaim munkáját, és mikor hazajöttem és elmondtam neked, te nagyon boldog voltál. Csillogott a szemed és én azt mondtam:”Most érkezett el az ideje a közös utazásoknak!”

De nem így történt, sajnos!

Az álommunka néhány hét után rémálommá változott… és teljes szívemből gyűlöltem. Fáradtan tértem haza egy nap és amikor leültünk a kanapéra, a szemembe néztél és azt mondtad: „Van egy jó ötletem!”

Én féltem kilépni a mindennapi megszokott életvitelünkből, de mikor a te csillogó szemeidet láttam, tudtam minden jó lesz! És akkor döbbentem rá igazán, hogy mennyire szeretlek téged! Te vagy a mindenem! Szinte mindegy merre megyünk, egy a fontos, hogy veled lehessek! Semmi mást nem szeretnék az élettől, csak azt, hogy a feleségem legyél!

Save

Save

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top