KoktélEgy farmer 1,2 millió napraforgót ültetett, hogy meglepje feleségét az 50. házassági...

Egy farmer 1,2 millió napraforgót ültetett, hogy meglepje feleségét az 50. házassági évfordulójukon

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Amikor Lee Wilson, egy kansasi farmer azon töprengett, milyen különleges ajándékot adjon feleségének, Renee-nek az aranylakodalmuk alkalmából, nem mindennapi ötlete támadt.

Az 50. évfordulót az arany szimbolizálja, de a férfi nem akart arany ékszereket vagy hasonló dolgokat vásárolni. Ehelyett úgy döntött, aranyszínű virágokkal lepi meg feleségétbeültetett egy körülbelül 32 hektáros mezőt napraforgókkal, és ehhez közel 1,2 millió virágot ültetett el.

„Nos, augusztus 10-én ünnepeljük az 50. házassági évfordulónkat, és azon tűnődtem, mit adhat egy férfi a feleségének az 50. évfordulójukra. Sokat gondolkodtam rajta, és Renee mindig is szerette a napraforgókat” – magyarázta Lee.

Lee Wilson a fia segítségével május óta aprólékosan tervezgetett és ültetett. A nagyszabású gesztust titokban tartották Renee előtt, így döbbenetes meglepetés volt, amikor a mezők végül virágba borultak.

Lee és Renee középiskolás koruk óta együtt vannak, és ez az évfordulós ajándék méltó tisztelgés volt tartós szerelmük előtt.

Egy farmer 1,2 millió napraforgót ültetett, hogy meglepje feleségét az 50. házassági évfordulójukon
Különleges ajándékkal akarta meglepni feleségét

„Nagyon különlegesnek éreztem magamat tőle. Nem is kaphattam volna tökéletesebb évfordulós ajándékot, mint egy napraforgómezőt” – mondta Renee.

A gyönyörű, napsárga színben pompázó mező nemcsak Renee tetszését nyerte el, de igazi helyi látványosság lett, és egész tömegeket vonzott.

Sajnos a napraforgók virágzási szezonja rövid, és csak körülbelül két hétig lehet gyönyörködni a mezőben annak teljes pompájában. A látvány mulandósága azonban csak fokozza a varázst, és a férfi szívből jövő és nagyszabású gesztusa az öt évtizede virágzó szerelem mélységét és tartósságát tükrözi.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek