KuriózumEgy éve elhunyt fia Facebook-videójáért könyörgött egy apa

Egy éve elhunyt fia Facebook-videójáért könyörgött egy apa

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az amerikai John Berlin egy videóban kéri arra a Facebook vezetőjét, Mark Zuckerberget, hogy biztosítsanak hozzáférést tavaly elhunyt fia adatlapjához, mivel a család szeretné látni a személyre szabott videóját.

facebook-look-back

A könnyeivel küszködő férj elmondja, hogy 22 éves fia, Jesse egy éve hunyt el váratlanul, és a szülők számtalan e-mailt küldtek a Facebooknak, hogy engedjék őket hozzáférni a profilhoz, ám a cég a felhasználók adatainak védelmére vonatkozó irányelvekre hivatkozva ezt nem tette lehetővé. A család belenyugodott ebbe, ilyesmit nem is kérnek – mondta az apa, csupán a kisfilmet szeretnék látni.

A felhasználókról készített, egyperces videók nagyszerűek, és semmi mást nem kér, csakhogy láthassa fia videóját – tette hozzá John, aki arra kéri az internetezőket, osszák meg videóját, hogy biztosan eljusson a címzettekhez. A felvétel alig fél nap alatt 660 ezren látták, ennek köszönhetően pedig a Facebook is felfigyelt a videóra. A videó kiposztolása után nem sokkal ugyanis a közösségi oldal kapcsolatba lépett az édesapával, és megígérték neki, hogy meg fogják kapni Jesse személyes videóját. Az apa elmondta: fiát természetes halált halt, a boncolás során pedig nem sikerült kideríteni a halál pontos okát. Az életben semmire sincs garancia, ezért mindennap öleljétek meg a gyermekeiteket, és mondjátok el nekik, nagyon szeretitek őket – zárta John Berlin.

A Facebook a héten ünnepelte 10. születésnapját, és ebből az alkalomból az összes felhasználó egy videóban tekintheti meg a regisztrációja óta eltelt legjobb, legnépszerűbb, legfontosabb pillanatokat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek