Napi LikeEgy 19 éves műkorcsolyázó ejtette ámulatba a világot - VIDEÓ

Egy 19 éves műkorcsolyázó ejtette ámulatba a világot – VIDEÓ

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Elképesztő sikert aratott a 19 éves Jason Brown műkorcsolyázó kűrje az amerikai műkorcsolya bajnokság döntőjében. A 19 éves amerikai fiatalember előadását már a világhálón is több mint 3 millióan látták.

Jason Brown

A 19 éves fiatalember dinamizmusa, előadói képessége és energiája a közönséget is annyira magával ragadta, hogy már a produkció közben felállva ünnepelték a műkorcsolyázót. A Riverdance „Reel Around The Sun” című zenéjére készült szabadprogram ennek ellenére csak ezüst érmet ért a pontozóknál, de Brown így is boldog, hogy ennyire sikeres lett az előadás.

A lenyűgöző teljesítmény után a korcsolyázó úgy vélte, ez volt élete eddigi legjobb kűrje, és ennél már csak jobbat tud majd. A produkcióval ráadásul kijutott az olimpiára, ahol alkalma lesz ismét bizonyítani. Négyfordulatos ugrást ugyan nem mutatott be, a triplái, a kombinációi, lábmunkája és forgásai egytől-egyik a legjobbak közé predesztinálják Brownt, aki eddig nem volt hozzászokva a hatalmas sikerhez és a vele járó népszerűséghez. Ez teljesen sokkoló, ilyesmit soha nem tudtam elképzelni – nyilatkozta a műkorcsolyázó.

http://www.youtube.com/watch?v=wzlcVKFVWVI

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek