KuriózumÉdesanyja 66 éves korában hozta világra, nemrég töltötte be a 19 évet...

Édesanyja 66 éves korában hozta világra, nemrég töltötte be a 19 évet – Így néz ki most Eliza!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Adriana Iliescu 66 éves korában lett édesanya, amikor különleges orvosi technikákhoz folyamodott, amelyek segítettek neki abban, hogy teljesüljön az álma, és a legjobb kezeléseket kapta.

Lánya, Eliza, nemrég töltötte be a 19 évet. Eliza Maria Bogdana 2005-ben született, és édesanyja volt az egyetlen támasza az életben.

Adriana Iliescu lánya ma már igazi fiatal nő. A 19 éves lány nagyon jó tanuló, és édesanyja jó nevelést biztosított neki. Eliza rendkívül ambiciózus lány, és úgy tűnik, fényes jövő áll előtte.

Eliza édesanyjával

Nagyszerű eredménnyel teljesített az érettségin, és most egyszerre két egyetemet is végez, bölcsésztudományi és filozófiai karra is beiratkozott, mivel az irodalom és a filozófia a két kedvenc tantárgya.

Adriana Iliescu nagyon büszke a lányára, aki az egyetemen is hasonlóan jó jegyeket kap, mint az iskolában.

„Eliza gyakran kér tanácsot tőlem, de szerintem már nincs sok szüksége rá, mert felnőtt. Már egyetemre jár, többé nem középiskolás. Amikor szüksége van rám, megbeszéljük a dolgokat, és segítek neki, ahogy tudok. Nagyon szereti a filozófiát, ez egy nagy szenvedélye, nem beszélve az irodalomról, mert ez egy olyan tantárgy, ami valóban a szíve közepe. Jól teljesít az egyetemen, dolgozatokat, projekteket készít, sokat tanul” – magyarázta az édesanya.

Adriana és Eliza Iliescu – Fotó: Facebook

Dr. Bogdan Marinescu, aki a kórház szülészetének igazgatója volt, amikor Eliza megszületett, vállalta, hogy a kislány keresztapja lesz, és megígérte, hogy élete végéig gondoskodni fog róla.

Időközben azonban sokat változtak a dolgok, és az orvos elmondta, hogy már nem tartja a kapcsolatot az anya-lánya párossal.

Eliza két egyetemen is tanul

„Más részletekkel én sem rendelkezem róluk, csak azzal, ami a sajtóban megjelent. Nem tartottam velük a kapcsolatot. De tudom, hogy legutóbb jól voltak. Azt hiszem, két évvel ezelőtt beszéltem utoljára Elizával. Az édesanyjával sem tartottam a kapcsolatot. Mindenki végzi a maga dolgát, éli a maga életét. Az ünnepek alatt sem láttuk egymást. Nem maradtunk szoros kapcsolatban” – mondta az orvos.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek