HolotropikumAlternatív gyógyászatDr. Sebi – az orvos, aki meggyógyítja a rákot, a cukorbetegséget, az...

Dr. Sebi – az orvos, aki meggyógyítja a rákot, a cukorbetegséget, az epilepsziát és számtalan más kórt is!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A patológus, biokémikus és természettudós, Dr. Sebi Hondurasból telepedett át az Egyesült Államokba. A célja az, hogy minél több ember gyógyulását, felépülését segítse. Akármennyire is hihetetlen, de ez az ember 30 év alatt a legrettegettebb betegségekből is kigyógyította pácienseit, akik legyőzték a rákot, az AIDS-t, a cukorbetegséget, az epilepsziát.

dr-sebi

És ahogy ez lenni szokott, voltak, akiknek nem tetszet Dr. Sebi hatékony módszere, mert az ellentétes volt az ő üzleti érdekeikkel, így a végén még az amerikai Élelmiszeri és Gyógyszerészeti Hivatallal is szembetalálta magát.

1980-ban Dr. Sebi olyan neves lapokban, mint például a New York Post, azt nyilatkozta, hogy az Usha Kutatóintézetben megtalálták az AIDS, a lupusz, a herpesz, a rák, és több másik betegség ellenszerét, de ez nem tetszett az említett hivatalnak, így pert indítottak a szakember ellen, mondván, hogy az orvosnak nincs is érvényes engedélye, és hamis dolgokat állít.

A bíró arra kérte, hogy állításai bizonyítására az orvos hívja meg pár páciensét, akiket sikeresen kigyógyított a betegségekből. Összesen 70 személyt tanúskodott az orvos mellett, akik végül meggyőzték a bírót, így minden vád alól felmentették az orvost.

A győzelem ellenére is, Dr. Sebit még mai nap is több hivatalos, tudományos intézmény támadja.

Dr. Sebi úgy tartja, hogy ahhoz, hogy a beteg teljesen felépüljön, meg kell szabadítani a szervezetében felhalmozódó különböző váladékoktól.

„A kutatásaink során azt vettük észre, hogy például torok- vagy tüdőgyulladás esetén fölösleges mennyiségű váladék képződik. Ettől kell megszabadulni.” – véli az orvos. Az ilyen váladék, ha a pajzsmirigyekben halmozódik fel, pajzsmirigydaganatot okozhat, hiszen számos toxikus molekularészecskét tartalmaz, ami komoly szövetkárosodást idézhet elő.

Dr. Sebi szerint az élelmiszerekben található keményítők felelősek a legtöbb esetben a vérerek eltömődéseiért, és a szervezet elsavasodásáért, ami még inkább elősegíti a rákos sejtek elszaporodását. Dr. Sebi ezért a lúgosító étrend bevezetését ajánlja mindenkinek, amely nagyszerűen méregteleníti a szervezetet és a szükséges ásványi anyagokkal is ellátja.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek