Napi LikeCsodálatos ajándékkal lepte meg anyukáját a seregben szolgáló katona. Megható VIDEÓ!

Csodálatos ajándékkal lepte meg anyukáját a seregben szolgáló katona. Megható VIDEÓ!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Virginia-i Norfolki katonai bázison szolgáló Ryan Breed parancsnok nem láthatja édesanyját annyiszor, ahányszor valójában szeretné. A 61 éves Cindy Breed ugyanis a kaliforniai Moreno Valley-ben él, abban a házban, ahol Bryan-t felnevelte, távol fiától.

meghatodott-anyuka

A fiú online rendelhető virágcsokorral és egy megható videóüzenettel lepte meg édesanyját. Bryan megköszönte anyjának az érte tett sok erőfeszítést, a meghozott áldozatokat, hiszen az asszony egyedül nevelte fel őt, és Cindy-nek köszönheti mindazt, amit elért az életben, amilyen emberré vált.

A videóból kiderül, hogy közel két éve nem látták egymást, legalábbis nem személyesen. Ryan őszintén elmondja, hogy mennyire hiányzik neki az édesanyja, aki atléta karrierről álmodott, de mikor terhes lett, akkor inkább az anyaságot és fiát választotta a sport helyett.

“Tudom, hogy mennyi áldozatot hoztál, mennyi szeretetet, támogatást adtál. Ha én ennek csak a felét tudnám megadni gyerekeimnek, mint amit te, már az is nagyszerű lenne2 – mondta Bryan.

A 78 évnyi régiséggel rendelkező Teleflora nevű virágfutár-szolgálat 16 ezer amerikai és kanadai virágtermesztővel dolgozik együtt, de más országokból is 20 ezer virágárustól rendel növényeket. A vállalat garantálja, hogy a kiválasztott virág még azon a napon megérkezik a célszemélyhez, természetesen frissen és gyönyörűen. Nem semmi:

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek