KuriózumCsinos férfiak a szorítóban - megkezdődött a modellek ökölharca

Csinos férfiak a szorítóban – megkezdődött a modellek ökölharca

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Friday Night Throwdown néven egy underground, nem hivatalos bokszmérkőzés vette kezdetét, ahol modellek és egyéb szépfiúk mennek egymásnak ököllel.

Fotó: Photo Thug Life

Egy ilyen mérkőzést sosem tudnék elképzelni sminkelt, vékony, szőrtelen férfiakkal, de úgy néz ki ennek is eljött az ideje, és a modellek is megmutathatják, hogy vannak olyan kemények, mint bárki.

“Mondtam már számtalanszor, hogy ez a rendezvény nem átverés. Több, mint 800 személy jelentkezett a harcra” – mondta a főszervező. Az összecsapás New York egyik raktárában fog lezajlani, aminek a helyszínét biztonsági okokból még nem hozták nyilvánosságra, de jelentős profitot várnak.

“A modelleknek most lehetőségük nyílik igazi vadállattá válni, levetkőzni a kifutók puhány karakterét, és emellett rengeteg fotót is készítenek róluk. Az előrejelzések szerint a modellek egyetlen éjszaka alatt többet kereshetnek, mint amúgy egy hónap alatt – nem is beszélve a nyertesről. Ezzel szemben a legtöbb jelentkező nem nyereségvágyból jelentkezett, csupán úgymond heccből, hiszen nagyrészüknek nincsenek gondjaik a számlák kifizetésével.

A rendezvény nem először kerül megrendezésre, és már többszörös bajnokkal is rendelkezik “Rockstar” Charlie személyében, aki mindössze 20 éves.

“Imádok harcolni, és alig várom újra levezethessem fölös energiáimat a ringben” – nyilatkozta.

Szám szerint ötször nyerte az eddigi pofozkodásokat, és ezzel párhuzamosan modell karrierje is felfelé ívelni látszik. “Egyáltalán nem félek a harc közben szerzett sérülésektől. Majd úgy fogok kinézni, mint egy igazi bokszoló. Naés? Az csak eredetibb karaktert kölcsönöz majd nekem. Gyerünk, törjétek el az orrom!” – nyilatkozta újból “Rockstar”.

Talán így mindenestől ostobán hangzik, de ez mégis egy igazi harcos klub. Vérző ínyek, bekékült szemek és eltört orrok éppúgy voltak és lesznek, ahogy egy igazi bokszmeccsen. Egy modellt sem érdekel, hogy ez milyen hatással lesz majd a fotózásokra, örülnek, hogy kiélhetik ilyen irányú indíttatásukat végre valahol, és azonos súlycsoportban küzdhetnek. Amennyiben pedig elszabadulnak az indulatok, a szervezők készek hívni a hatóságokat, és az sem kizárt, hogy az üdvöskék a cellában töltik erőszak miatt az éjszakát – mondták a szervezők a Vice Magazine riporterének.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek