Napi LikeBuszmegállóban zaklatták osztálytársukat – így reagáltak az idegenek! - VIDEÓ

Buszmegállóban zaklatták osztálytársukat – így reagáltak az idegenek! – VIDEÓ

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha a gyerekkor szóba kerül, az emberek hajlamosak nosztalgiával visszagondolni azokra az évekre, amikor biztonságban, nyugalomban élhettek, szünidőkben, vagy szabadidejükben egész nap játszhattak. Azonban már kamaszkor elején felüti a fejét az iskolai agresszió, amikor egyesek rászállnak azokra a társaikra, akik legtöbbször kitűnnek, különböznek, vagy mások, mint a legtöbb gyerek.

zaklatas

A fiúknál többnyire fizikai agresszióval is számolni kell, hiszen néha kezet emelnek más gyerekekre, a lányoknál viszont inkább lelki terrorizálásról kell beszélni, amit sok esetben semmivel sem könnyebb elviselni, feldolgozni, mintha megvernék az illetőt.

A fiatalok körében történő cikizést, fizikai és lelki terrort használja fel az UP TV arra, hogy képet kapjunk arról, miként reagál az utca embere, mikor két látszólag menő lány folyamatosan kigúnyolja kisebb, szótlanabb osztálytársát.

A rejtett kamerával készített felvételeken az látszik, hogy a buszra váró emberek többsége rászól a „nagylányokra”, hogy hagyják abba a csúfolkodást, mert ez nem szép dolog, nem vicces és nagyon sértő, és persze bunkóság, ha valakiből szándékosan gúnyt űznek.

Te mit tennél, ha egy ilyen beszélgetést hallanál?

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek