Amikor eluralkodik rajtunk a boldogtalanság, a kétségbeesés, a félelem, az egész szervezetünk testi, mentális és lelki egységére egy erős negatív hatás nyomja rá a bélyegét. Ilyenkor megfeledkezünk arról, hogy az életben számtalan szép, pozitív dolog van. Nem tudjuk elfogadni a múltban elkövetett hibáinkat, és általános elégedetlenséget érzünk magunkkal és a világgal szemben.

A boldogtalanság legyengíti az immunrendszert és elősegíti a rákos sejtek megjelenését!

A boldogtalanság gyengíti az immunrendszert, így elősegíti a daganatos, önpusztító sejtek kialakulását, elszaporodását.

A bioenergiával foglalkozó terapeuták úgy vélik, hogy a rák kialakulását elsősorban az illető egyén boldogtalansága okozhatja, aki képtelen elfogadni a saját életét, nem tud megbocsátani, mindenkivel “harcban” áll. Ennek oka a gyerekkorban is gyökerezhet, hiszen lehet, hogy a szülei megverték, leszidták, porrá rombolva az önbizalmát.

Ezek a negatív érzelmi kivetülések pedig az immunrendszer hanyatlását eredményezik, és ha a rendszer legyengül, a daganatos sejtek szaporodásnak indulhatnak, mert nincs ami megállítaná őket.

Ezt már olvastad? Lenyűgöző felfedezés a rák valódi okáról: meggyógyulhat a beteg, ha megérti betegsége okát

Mi a megoldás?

Erre nem nehéz rájönni: boldognak kell lenni. Persze, könnyű mondani ezt, de bárki, bármit mond, a boldogság tanulható. Csak ehhez idő kell. Ha például naponta 5 percig számba vesszük a jó, szép dolgokat az életünkből, a környezetünkből, akkor agyunk egy idő után a pozitív dolgok után fog “kutatni”. Azt is meg kell tanulnunk, hogy az életben vannak olyan történések, amelyeket nem tudunk irányítani, befolyásolni, így azokat úgy kell elfogadni, ahogyan vannak.

Erre jó a meditáció, az imádkozás, amikor Isten, vagy az Univerzum kezébe helyezzük az életünket, és rábízzuk magunkat az ő mindenható erejére, gondoskodására.

A legfontosabb viszont az, hogy keressünk célt magunknak, mert ez energiával, erővel tölt fel, és ezáltal pedig az immunrendszerünk is megfelelő módon tud működni, védve a szervezetünket a káros tényezőktől, sejtektől, amelyek elváltozása rákos betegséget okozhat.

Ezt már olvastad? Gondoltad volna, hogy betegséged egy ‘ajándék’ is lehet? Megdöbbentőt fogunk mondani, erről neked is tudnod kell!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.