KoktélBeszéljünk a betegségekről! Megjelent Dr. Gyarmati Andrea második könyve

Beszéljünk a betegségekről! Megjelent Dr. Gyarmati Andrea második könyve

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Dr. Gyarmati Andrea az ország egyik legismertebb és legnépszerűbb gyermekorvosa. Több évtizedes tapasztalatával gyakori vendége televízióműsoroknak, saját rovatot vezet egy női hetilapban, a honlapján pedig igyekszik minden szülőnek válaszolni a gyermekekkel kapcsolatos kérdésekre.

Az oldal sikerén felbuzdulva, a „Beszéljünk” sorozat részeként immár második könyve jelent meg a Saxum Kiadó gondozásában, amelyben a gyermekbetegségeket, kialakulásuk okait, kezelésüket igyekszik elmagyarázni. Minden szülőnek a leghőbb vágya, hogy gyermeke egészségesen fejlődjön.

A kisebb-nagyobb betegségek azonban alaposan próbára teszik a felnőtteket, akiknek gyermekük betegsége legalább akkora szenvedést jelent, mint csemetéiké. Mit kezdjünk a lázzal? A kiütésekkel? A fertőzésekkel? Mikor kell orvoshoz fordulni és mi az, amit magunk is gyógyítani tudunk otthoni körülmények között? Megannyi kérdésre ad kiterjedő választ Dr Gyarmati Andrea: Beszéljünk a betegségekről című könyve, amely mindennapi segítség nyújthat a kisgyermekes szülőknek.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek