Ebben az időszakban igen szoros kapcsolatban állunk a csillagokkal, lehetőséget kapunk arra, hogy szembesüljünk azzal, kik is vagyunk valójában. Hallgassunk arra, amit legbelül érzünk, legyünk nyitottabbak!

Az Ikreket két identitású jelként ábrázolják, az egyikük a halhatatlan, míg a másik a halandó világból jött. Együtt, egységben fedezik fel az életet, az Univerzum nyújtotta lehetőségeket. Feladatuk az, hogy a földi bölcsességet egyesítsék a felsőbb birodalmak bölcsességével, csak így tudják megérteni a világot.

Június 18-án, amikor a Merkúr retrográd mozgásba kerül az Ikrek jeggyel, érzelmeink kiszámíthatatlan irányt vehetnek. Azonban, ha tudjuk, hogy hogyan kell irányítani őket, akkor jó időszak lesz ez az önszeretet és az önismeret kiteljesítésére.

Fordítsuk az energiánkat olyan dolgokra, amelyek igazán érdekelnek, ebben az időszakban könnyebben fogunk tudni hozni fontos döntéseket.

A Vénusz retrográd mozgásban az Ikrek csillagjegyben

Ebben az időszakban a Vénusz is belép az Ikrekbe, ezáltal a kommunikáció kerül a középpontba. Gondolkodjunk el azon, hogy milyen a kommunikáció köztünk, és a számunkra fontos emberek között.

Mennyire vagyunk őszinték, elmondjuk-e igazán, hogy hogyan érezzük magunkat. Őszintén reagálunk-e szeretteink problémáira, megértjük őket? Ez a retrográd mozgás a belső és külső kommunikációt egyaránt befolyásolja.

Lehetséges, hogy fájdalmas konfliktusokkal szembesülünk, néhány, eddig ki nem mondott szó most mély sebeket ejthet. Próbáljunk meg nyugodtak maradni, amennyiben lehet, kerüljük a komolyabb vitákat.

Nem ez a legjobb időszak a komolyabb döntések meghozatalára!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.