KuriózumBarátja azt szerette volna, hogy még kövérebb legyen. Elképesztően néz ki a...

Barátja azt szerette volna, hogy még kövérebb legyen. Elképesztően néz ki a csaj, miután elhagyta!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ismerkedjünk meg Christine Carterrel, aki 16 hónap alatt csodálatos átalakuláson esett át, hiszen sikerült 68 kilótól megszabadulnia. A fiatal lány meg is örökítette a nem mindennapi fogyást, az Instagram oldalán dokumentálta az életét teljesen megváltoztató “nagy utazást”.

Christine

16 hónappal ezelőtt a Dallasban élő Christine élete nem volt felhőtlen, a problémát a teste és a párkapcsolata jelentette. Magassága 165 centi volt, testsúlya pedig 124 kg.

Az is nehezítette a lány életét, hogy egy erőszakos férfival élt akkor együtt, aki érzelmileg zsarolta, befolyásolta,  bánatában a lány az evésben kereste a vigaszt. Ezt a párja nem bánta, sőt bíztatta, hogy egyen még többet, mert így akarta leküzdeni féltékenységét, mert úgy gondolta, hogy a lány kövéren senkinek sem fog megtetszeni, így magához tudja láncolni.

“Duci voltam, és úgy gondoltam, hogy nem érdemlek jobb életet” – mondta Christine, aki elkeseredettségében csak evett, evett, amitől viszont hízott, így lelkileg még mélyebbre csúszott.

Odáig fajult a dolog, hogy a lánynak már néhány lépcsőfok megmászása is gondot okozott, kapkodta a levegőt, hevesen vert a szíve. Ekkor határozta el, hogy ebből elég, tennie kell valami. Felkeresett egy szakklinikát, ahol műtéti beavatkozás révén eltávolították gyomrának 70 százalékát. Ez csak a kezdet volt, ez életmódváltás csak ezután következett. Egészségesen étkezett és sokat mozgott. Végül sikerrel járt!

Christine2

“Nem fogom soha elfelejtetni azt az érzést, mikor elkészítettem azt a képet, amelyen nagyon kövér vagyok. Elveszettnek, megtörtnek, szétesettnek éreztem magam, aki képtelen bármit is kezdeni az életével. Úgy éreztem, hogy a talaj kicsúszott a talpam alól. De egy dolgot biztosan elhatároztam: hogy lefogok fogyni, és ez lesz az életem eddigi legnehezebb feladata. Azt nem tudtam, hogy milyen boldogság fog érni, mikor pár kilóval könnyebb lettem, olyan volt, mintha kiszabadultam volna a fogságból. A legfontosabb dolog az volt, hogy volt bátorságom arra, hogy elinduljak ezen az úton, így végre jól érezhetem magam a bőrömben” – vallja Christine.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek