Napi LikeBámulatosan táncolnak a lányok a víz alatt. Ezt neked is látnod kell!...

Bámulatosan táncolnak a lányok a víz alatt. Ezt neked is látnod kell! – VIDEÓ

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Bámulatosan táncolnak a Led Zeppelin dalára a spanyol lányok a víz alatt! Naná, hogy megérdemelték az aranyérmet.

spanyol-uszok

Csak dőljünk hátra, és élvezzük a csodálatosan tehetséges spanyol szinkronúszó lányokat. Ezt a bravúros versenyszámot még a 2009-es római vizes világbajnokságon láthattuk, de most is megér 5 percet, hogy ismét megcsodáljuk a hihetetlenül mozgó, összhangban egymásra figyelő sportolókat.

Természetesen nem egy szokványos környezetben kerül sor minderre, hanem szinte teljes egészében a víz alatt történik a csoda.

Különleges látványban és zenei élményben lesz részünk, hiszen nem másra táncolnak a vízben a lányok, mint a Led Zeppelin “Stairway to Heaven” című remekére. Tökéletes szinkronban vannak a mozdulatok, gyönyörűen felépített a koreográfia.

Azért különleges a spanyol csapat versenyszáma, mert ilyen világversenyen nem szoktak olyan dalt választani, amiben énekhang is felcsendül, és nem is akármilyen műfajú a dal, ugyanis addig soha senki nem választott rock zeneszámot.

Lehet, hogy ezzel is hatottak a zsűri szívére, és érdemelték ki a világbajnoki titulust. Nézd meg a videót és ígérjük nem fogsz csalódni. Amennyiben tetszett odsz meg ismerőseiddel.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek